Ακόμη ένα μέλος του ΠΑ.Σ.Π. αποφοίτησε μέσω του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Συνδέσμου, που παρέχει σε ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες μέλη του ΠΑ.Σ.Π., υποτροφίες σε Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου. Ο Ανδρέας Βασιλείου, απόφοιτος του προγράμματος Business Management with Accounting & Finance από το Alexander College, μίλησε στο Γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π.:

Ανδρέα συγχαρητήρια! Πως νοιώθεις;
«Νιώθω περήφανος που εκπλήρωσα ακόμη ένα στόχο στη ζωή μου. Είμαι πλέον απόφοιτος Πανεπιστήμιου!»
Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις;
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον ΠΑ.Σ.Π. και ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο Νεοφυτίδη. Ο Σύνδεσμος μας, στέκετε αρωγός στους ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να σπουδάσουν στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου με υποτροφία, εξασφαλίζοντας τους μια δεύτερη επαγγελματική κατάρτιση. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η βοήθεια που μου προσφέρθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών μου από το Alexander College, σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ επίσης όλους τους καθηγητές μου και ιδιαίτερα τον Δρ. Μάριο Ιωάννου και το διευθυντή Πάφου κ. Γιώργο Πάλα.»
Πόσο σημαντικό είναι για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή να σπουδάσει;
«Ο ΠΑ.Σ.Π. μέσα από τη συνεργασία του με Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου και τις υποτροφίες που προσφέρει, εξασφαλίζει ένα σίγουρο μέλλον προς τους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που η ποδοσφαιρική τους καριέρα δεν θα προχωρήσει. Με το πτυχίο μου προδιαγράφεται για εμένα ένα σίγουρο μέλλον και μου ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσω τις σπουδές μου η να εργαστώ στο συγκεκριμένο τομέα. Οι ποδοσφαιριστές κρατούν στα χέρια τους, χάρη στον ΠΑ.Σ.Π., ένα δεύτερο κλειδί επαγγελματικής αποκατάστασης.»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ