Στην συζητηση ( συνέντευξη) που κάναμε με τον Αντόνιο Γιάκολιτς ενημερωθηκαμε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Παναιτωλικό ενω αναφερθηκε για την πορεία που διαδραματισε στην Κύπρο για Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ. Μιλησε για ανακρίβειες προς το πρόσωπο του κατα την αποχώρηση του απο τον Απόλλωνα…

Για τον Παναιτωλικό: «Φυσικά και με ενδιαφέρει το κυπριακό πρωτάθλημα και μαθαίνω τα αποτελέσματα. Έχω κρατήσει επαφή με κάποιους φίλους στην Κύπρο.

Το συμβόλαιο μου με τον Παναιτωλικό έχει λήξει, έτσι στην ουσία τώρα είμαι ελεύθερος και μελετώ όλες τις επιλογές που έχω μπροστά μου. Από την Κύπρο δεν έχω οποιαδήποτε πρόταση ή κάποιο ενδιαφέρον από ομάδα για απόκτηση μου.»

Οι λόγοι αποχώρησης απο τον Απόλλωνα: «Όπως είπα και σε στενούς μου φίλους , η προσφορά που μου είχε κάνει ο Απόλλωνας τότε ήταν κατώτερη των προσδοκιών μου και ήμουν πεπεισμένος ότι η προσφορά μου εκείνη την περίοδο και ο ρόλος μου σαν παίκτης κλειδί άξιζαν περισσότερα. Μετά από αυτό ξέρω ότι πολλά ψέματα και ανακρίβειες διαδόθηκαν από ανθρώπους του Απόλλωνα ως προς το πρόσωπο μου αλλά γνωρίζω ότι είναι ευκολότερο να φταίξεις έναν παίκτη παρά να εξηγήσεις την πραγματικότητα στους φιλάθλους.»

Τι φταίει και δεν τα καταφέρνει για το πρωτάθλημα ο Απόλλων: Δεν γνωρίζω πιο είναι το πρόβλημα στον Απόλλωνα και δεν καταφέρνουν να πάρουν  το πρωτάθλημα. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο στα τελευταία καθοριστικά παιχνίδια του πρωταθλήματος  δεν αποδίδουν όπως πριν … Άκουσα ότι ήρθε καινούργιος πολύ καλός προπονητής στον Απόλλωνα που ίσως βοηθήσει να αλλάξει η νοοτροπία και ποιος  ξέρει ίσως κερδίσουν το πρωτάθλημα φέτος.

Για την περσινή πορεία του ΑΠΟΕΛ: Πολλά περίεργα πράγματα συνέβησαν στο ΑΠΟΕΛ πέρσι , δεν περίμενα ούτε εγώ τέτοια πορεία!  Τόσο μεγάλη ομάδα και να αποδίδει τόσο λίγο…  Όμως έχουν την ποιότητα, καλούς παίκτες , έτσι απλά πιστεύω ότι ήταν απλά μια κακή χρονιά… εύχομαι να δω την ομάδα και πάλι στην κορυφή.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

«Θα δυσκολευτεί στην υπερβολική ζέστη» (Είπε για Ομόνοια…)

 

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ