• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Έτοιμάζουμε κάτι πολύ δυνατό για να διεκδικήσουμε την Ευρώπη»
22/06/2021 21:39

Ο Ευθύμης Κουλούρης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στο Περιστέρι μετά από δύο χρόνια και έβαλε ψηλά τον πήχη όσον αφορά στους στόχους του με τον Ατρόμητο ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά από απουσία δύο ετών ο Ευθύμης Κουλούρης επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και μάλιστα στον Ατρόμητο, όπου τη σεζόν 2018-19 έκανε πράματα και θάματα με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου και έφτασε μέχρι την κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 19 γκολ.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του (αφότου είχε οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με την Τουλούζ), ο 25χρονος στράικερ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τους στόχους του τη νέα σεζόν αλλά και τις σκέψεις και τα συναισθήματα για την επιστροφή.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ευθύμη, ποια είναι η πρώτη σου σκέψη που είσαι σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον για σένα;

“Είναι πραγματικά σαν να μην έλειψα μια μέρα. Μιλούσα καθημερινά με τους ανθρώπους του Ατρόμητου και αυτή ήταν μία από τις πρώτες μου λέξεις”.

Πες μας λίγο για το πώς κύλησαν οι μέρες πριν από τη μεταγραφή σου;

“Είχα κάποιες προτάσεις από τον μάνατζέρ μου. Για μένα ήταν πάντα ανοιχτή η πόρτα του Ατρόμητου. Είναι πολύ σημαντικό πια που έρχομαι ως ελεύθερη μεταγραφή. Πλέον είμαι παίκτης του Ατρόμητου και ανήκω 100% στην οικογένεια. Αυτό που κάνει τη διαφορά στον Ατρόμητο είναι οι άνθρωποι. Πρώτα από όλα θα πω για τον κ. Αγγελόπουλο. Είμαστε σε επαφή όλο αυτό το διάστημα που λείπω από την Ελλάδα. Με έκανε να καταλάβω και να πιστέψω ότι ο Ατρόμητος είναι το καλύτερο βήμα για μένα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω ακόμα περισσότερα από την πρώτη μου θητεία. Τον κύριο λόγο τον είχε ο κ. Αγγελόπουλος και ο προπονητής που μου παρουσίασαν ένα πλάνο που με έκανε να πιστέψω ότι ο Ατρόμητος είναι το καλύτερο βήμα για μένα”.

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τον Ατρόμητο και τους ανθρώπους του;

“Μου έχει δώσει πάρα πολλά ο Ατρόμητος. Μπορεί να έχω γίνει κουραστικός τόσες φορές που το έχω πει, αλλά θα το ξαναπώ και δεν έχω πρόβλημα γιατί αυτή η είναι η αλήθεια. Η χρονιά μου εκείνη μου έδωσε τη μεταγραφή μου, μου έδωσε ένα ποδοσφαιρικό μέλλον, μου έδωσε πάρα πολλά η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ατρόμητου και είμαι ευγνώμων για αυτό. Ελπίζω να δώσω ακόμα περισσότερα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Σπανό, που μου δίνει αυτοπεποίθηση. Μου δείχνει κάθε φορά που μιλάμε πόσο πολύ με θέλει κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα και κάθε χρόνο την ανεβάζει επίπεδο κι όχι μόνο. Έχει προσφέρει πολλά γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια”.

Είναι η προηγούμενη θητεία σου ένα έξτρα κίνητρο για σένα ή μήπως σου προκαλεί μια πίεση;

“Για μένα είναι ένα έξτρα κίνητρο. Έχω να αποδείξω στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Βάζω από μόνος μου τον πήχη πάρα πολύ ψηλά. Θέλω να καταφέρω πολλά ακόμα και ειδικά στον Ατρόμητο, που οι άνθρωποί του με έχουν πιστέψει και με έχουν στηρίξει πάρα πολύ”.

Είναι ο στόχος της Ευρώπης αυτό που θέλεις να ξαναπετύχεις με την ομάδα;

“Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε ο Ατρόμητος να ανέβει ακόμα περισσότερο. Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική, αλλά και πολύ δύσκολη υπόθεση όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Το πρωτάθλημα όπως το βλέπω θα είναι ακόμα πιο δυνατό. Ωστόσο, έχω άντιληφθεί ότι ετοιμάζουμε κάτι πάρα πολύ δυνατό, ώστε να διεκδικήσουμε την Ευρώπη”.

Θέλουμε και το μήνυμά σου για τον κόσμο…

“Είναι μια δύσκολη περίοδος. Ελπίζω ο κόσμος να γυρίσει στα γήπεδα. Θέλω να τους δώσω τα πάντα. Να πανηγυρίσουμε μαζί πολλά γκολ, όπως την πρώτη φορά. Τους περιμένω όλους στο γήπεδο”


btm