Οι σημαντικές μετεγγραφικές εκκρεμότητες στον ΑΠΟΕΛ έκλεισαν σχετικά νωρίς με τις έξι προσθήκες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και φαίνεται πως δεν υπάρχει βιασύνη για τις επόμενες κινήσεις, καθώς υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 21 Αυγούστου.

Οι προσπάθειες για την περαιτέρω ενίσχυση αυτή τη στιγμή εντείνονται κάθε μέρα που περνά, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να βρίσκεται σε αναζήτηση για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.  Θα ήταν ευχής έργο για τον Ελλαδίτη προπονητή όπως η συγκεκριμένη μετεγγραφή κλείσει έως τις 16 Ιουλίου, όταν η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Πράβετς Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γκάγιας Ζαχίντ, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν καταθέσει την πρότασή τους στον Νορβηγοπακιστανό μέσοεπιθετικό και αναμένουν την απάντησή του, ενώ είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μέχρι και την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου, καθώς δεν καίγονται για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση μετά την απόκτηση του Ντανίλο.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ