Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Αντώνη Κατσαρό.

Αναλυτικά:

Για το φιλικό με την ΑΕΚ: «Δώσαμε το πρώτο φιλικό με την ΑΕΚ, με περίπου το 50% των ποδοσφαιριστών μας να απουσιάζουν από το αρχικό σχήμα. Τα δείγματα που πιστεύω πως είδε ο προπονητής μας, είναι μία καλή εικόνα, με αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στην τελική φάση, αλλά ήταν ένας αγώνας ισοζυγισμένος.

Ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, γιατί το ερχόμενο πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ καθοριστικό για τη Δόξα. Πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία και να νιώσουμε την έδρα μας, την Περιστερώνα».

Για το πρωτάθλημα: «Το περσινό πρωτάθλημα ήταν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Ο αριθμός δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Εκείνο που επηρεάζει περισσότερο, είναι το χάσμα των προϋπολογισμός των μεγάλων από τις μικρότερες ομάδες. Βλέπουμε όμως αρκετές φορές να δημιουργούνται ομάδες με μικρό προϋπολογισμό, που να κάνουν εκπλήξεις και να παίρνουν βαθμούς από τους μεγάλους».

Για τις διαχρονικές επιτυχημένες μεταγραφές της Δόξας: «Η Δόξα διαχρονικά ήταν πηγή τροφοδοσίας των μεγάλων ομάδων με ποδοσφαιριστές, που ήρθαν στη Δόξα, παρέμειναν ένα με δύο χρόνια και έγιναν στόχος των μεγάλων. Αυτό δείχνει πως ο Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος μαζί με το εκάστοτε επιτελείο στην επιλογή των παικτών, κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Τα κατασκευαστικά έχουν ολοκληρωθεί κατά ένα ποσοστό 95%. Έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με τον χλοοτάπητα. Πρέπει να έρθει μία συγκεκριμένη άμμος από την Αίγυπτο, γιατί δεν υπάρχει στοκ χαλαζιακής άμμος στην Κύπρο. Το νέο χρονοδιάγραμμα λέει πως θα μας παραδοθεί το Στάδιο τέλος Οκτωβρίου.

Θα αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της Δυτικής Λευκωσίας. Πιστεύουμε πως αναβαθμίζεται η περιοχή με το νέο Στάδιο. Θα μπορούν να παίζουν ομάδες της περιοχής, σε περίπτωση που ανέβουν στην Β’ κατηγορία, ή και προσφυγικές ομάδες της περιοχής Λευκωσίας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου, ο Εθνικός Άσσιας, η ΠΑΕΕΚ. Μπορούμε να εξυπηρετούμε μέχρι τέσσερις ομάδες πρώτης κατηγορίας, από τη στιγμή που θα διεξάγονται οι αγώνες όπως φέτος, δηλαδή Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας, θα ανακοινωθεί ένας ακόμα επιθετικός ποδοσφαιριστής, αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Βέβαια πάντα αφήνουμε ένα μικρό παραθυράκι».

Για την κάρτα φιλάθλου: «Η θέση της Δόξας είναι πως από τη στιγμή που η πολιτεία έκρινε πως αυτό το μέτρο θα βοηθήσει στην καταπολέμιση της βίας, και αφού το παλέψαμε για να βελτιώσουμε κάποια θέματα της κάρτας φιλάθλου, νομίζω ότι πλέον έχει πάρει την πορεία της και βλέπω πως δύσκολα θα αντιστραφεί».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ