Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 μετά την διάσκεψη Τύπου του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Ζίλινα για τον Β’προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

«Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για καμία κυπριακή ομάδα να υποτιμά τον οποιοδήποτε αντίπαλο σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και κυρίως στον Β’ προκριματικό γύρο. Σαφέστατα υπάρχει πάντα η αγωνία για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα γιατί είχαμε προβλήματα στην προετοιμασία. Και με τον covid 19 και με τραυματισμούς.

Δίνω συνέχεια στις δηλώσεις του Χαράλαμπου Κυριάκου ότι θα πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας. Έχουμε κάνει τιτάνια προσπάθεια την τελευταία δεκαετία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για να αποκτήσουμε μια θέση στους ισχυρούς μέχρι τον  Γ’ προκριματικό γύρο με 15.500 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι έχει εξαιρετική πορεία η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Όμως το τι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια δε σημαίνει ότι μας εξασφαλίζει την πρόκριση στην εκάστοτε διοργάνωση.»

«Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να πάρουμε καλό αποτέλεσμα το οποίο θα μας δίνει δικαίωμα πρόκρισης στη Σλοβακία. Δεν μπορεί να κριθεί από τον πρώτο αγώνα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχει ιδιαιτερότητα επειδή το εκτός έδρας γκολ δεν μετρά, άρα η ομάδα που θα προκριθεί θα είναι καλύτερη και στα 180 λεπτά. Δεν μπορείς να κλέψεις πρόκριση πλέον.»

Ο Απόλλωνας μέρα με τη μέρα γεμίζει και θα έχει πολύ δυνατό ρόστερ. Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο πνεύμονας και το οξυγόνο του συλλόγου. Συνοδοιπόρος ζωής. Σαφώς υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη ψυχολογία του. Είναι μια νέα εποχή για τον Απόλλωνα, πολλά νέα πρόσωπα στο Κολόσσι. Θεωρούμε ότι υπάρχει πολλή δουλειά και πολλής δρόμος για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που θέλει ο κόσμος. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ