Η σημερινή ήττα για τον Απόλλωνα είναι από τις πιο εκκωφαντικές από την ημέρα ανάληψης της προεδρίας από τον Νίκο Κιρζη. Δεν νοείται ο Ευρωπαίος Απόλλωνας των τελευταίων 9 χρόνων να αποκλειστεί με κατεβασμένα τα χέρια και μάλιστα από μια ομάδα κατωτέρου αγωνιστικού επιπέδου.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε στην δημοσιογραφική διάσκεψη για θαύμα ανατροπής και η απάντηση που έδωσε δεν ήταν καν παραπλανητική και διόλου αντικειμενική.

 «Εξαρτάται από το πόσο νωρίς θα έρθουν οι νέοι παίκτες και πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παικτών στο πρώτο μέρος, δεν θα σταθώ στον ένα ή τον άλλο ποδοσφαιριστή. Σίγουρα οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει ακόμα τον τρόπο παιχνιδιού μας. Αν είδατε την αρχική εντεκάδα σήμερα, δεν υπήρχαν πολλοί που ήταν βασικοί πέρσι. Θα αναπτύξουμε αυτά που πρέπει αλλά δεν έχει νόημα να τους βάλουμε υπό πίεση ότι πρέπει να γίνει από το επόμενο παιχνίδι.»

Η πίεση είναι δεδομένη στον Απόλλωνα και οι δικαιολογίες περί αλλαγών δεν αποτελούν «χάδι» για τον Απολλωνίστα οπαδό. Ασφαλώς  κάθε ομάδα θέλει χρόνο να εμπεδώσει την φιλοσοφία ενός νέου προπονητή όπως και ο τεχνικος ηγέτης να είναι έτοιμος να αντιπεξέρθει των δικών του ευθυνών. Προφανώς ο επαναληπτικός είναι καθοριστικός για το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι και οι παίκτες ίσως χρειάζεται να αποδείξουν ότι μπορούν να αντέξουν την πίεση της ανατροπής αλλιώς δε θα έχει νόημα να φορούν την φανέλα του Απόλλωνα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ