Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις ενέργειες για την μάχη εναντίον του κορονοϊού, ανακοινώνοντας ότι τον Σεπτέμβριο θα διοργανώσει τουρνουά για τον ίδιο σκοπό με την συμμετοχή της Μακάμπι, της Μονακό και του Λαυρίου.

Την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός έδειξε τον δρόμο διοργανώνοντας τις Δευτέρες αγώνες στο πλαίσιο της μάχης εναντίον του κορονοϊού. Και θα συνεχίσει να προσπαθεί να ενημερώνει τον κόσμο και να προσπαθεί να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Όπως ανακοίνωσαν οι “ερυθρόλευκοι”, το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί τουρνουά στο ΣΕΦ για την μάχη εναντίον του κορονοϊού, με την συμμετοχή της Μακάμπι, της Μονακό και του Λαυρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η μάχη κατά της Πανδημίας συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού, που είναι αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό!

Ως συνέχεια των «bwin Monday Night Against Covid-19», παιχνίδια μέσα από τα οποία κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τους χορηγούς της πρόσφερε σημαντική ενίσχυση στο Εθνικό Συστήμα Υγείας και υποστήριξε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τον κορονοϊό, έρχεται το «bwin Tournament against Covid-19»!

Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί 4 και 5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαύριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις δια ζώσης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται βάσει σχετικής Υπουργικής απόφασης.

Πιστοί στη φιλοσοφία τους, Ολυμπιακός και bwin, θα εξακολουθήσουν μέσα από δράσεις να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι την τελική νίκη επί της Πανδημίας. Παράλληλα, όμως, τα ματς αυτά θα αποτελέσουν τα πρώτα δυνατά τεστ για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της νέας σεζόν”.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ