Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στον Αντώνη Κατσαρό.

Για το χθεσινό αποτέλεσμα: «Σίγουρα τα ευρωπαϊκά παιχνίδι είναι πάντα στο 50-50 ειδικά με ομάδες που έχουν την ίδια εμπειρία με εμάς. ήμασταν κατώτεροι, γνωρίζαμε τα δεδομένα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η Ζίλινα δεν επιβλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Κάνει το έργο μας πολύ πιο δύσκολο και με τη νέα τάξη πραγμάτων θα πάμε εκεί φουλ επιθετικά να παλέψουμε. Σίγουρα ο κόσμος περίμενε κάτι καλύτερο στην αρχή. Σαφέστατα ο κόσμος έχει μέτρο σύγκρισής των προηγούμενων χρόνων. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές για κάποια ζητήματα που είδαμε χθες. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε από ένα 90λεπτο, το χτίσιμο της ομάδας που έχει νέα φιλοσοφία και νέα πρόσωπα.»

«Υπήρχε προβληματισμός και μετά το χθεσινό παιχνίδι. Είχαμε κάποια προβλήματα στον σχεδιασμό μας. Είχαμε θέματα με τον κορονοϊό, τραυματισμούς κλπ. Όσον αφορά τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υπάρχει χρόνος. Αυτή τη στιγμή όμως δυσκολευόμαστε στην Ευρώπη.»

«Σίγουρα η Ζίλινα έχει σοβαρό πλεονέκτημα. Εμείς το πιστεύουμε ότι με την προσθήκη ποδοσφαιριστών θα πάμε να παλέψουμε. Δε θα ταξιδέψουμε στη Σλοβακία για διακοπές. Τους κάναμε δώρο 3 γκολ και μας απείλησαν ακόμα δύο φορές. Είχε καλό passing game τους δώσαμε χώρους και δεν είχαμε καθαρό μυαλό και εγκλωβιστήκαμε, θα δούμε στην επανάληψη, όπως ήρθαν και μας κέρδισαν να τους κερδίσουμε εμείς.»

«Θεωρώ ότι είμαστε καινούρια ομάδα και δεν είχαμε χημεία. Ήταν πολλοί εκτός, χτες αγωνίστηκαν 4-5 που θα έχουμε τη νέα σεζόν. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, έχουμε 90 λεπτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, χθες δεν ήμαστε καλοί, δε μας ήθελε η μπάλα γι’ αυτό και είδαμε το 3-1. Αν ήμασταν καλοί θα μας ήθελε και η μπάλα.»

«Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση του κόσμου όμως πρέπει να καταλάβει ότι είναι μια νέα προσπάθεια, δεν μπορεί να βλέπει τον Απόλλωνα που ήταν τα περασμένα χρόνια. Θέλουμε στήριξη, πρέπει να το πιστέψουμε να πάμε να προκριθούμε.»

Θα είναι πισωγύρισμα ένας πιθανός αποκλεισμός; «Ποτέ δεν κάνεις προϋπολογισμό νοουμένου ότι θα εισέλθεις σε ομίλους. είναι κι αυτά στο πρόγραμμα για αυτό έχουμε το συμβούλιο. Είναι καλός πρόεδρος ο Κίρζης, όταν χρειαστεί θα βάλει χρήμα, όπως κάνει εδώ και χρόνια. όμως δεν είναι το οικονομικό η ουσία δεν είμαστε λογιστές, θέλουμε επιτυχίες.»

Για το ποιους θα δούμε στη Σλοβακία: «Ο Ίλιεφ θα είναι μαζί μας στη Σλοβακία, γίνεται προσπάθεια για τον Ζάνγκα και θα πελέψουν οι Γκεριέ και Μαυρίας. Με αυτούς τους τέσσερεις ποδοσφαιριστές είναι πολύ διαφορετικά, όμως δεν μπορούμε να στήσουμε στον τοίχο όσους αγωνίστηκαν χθες.»

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ