Ο προπονητής του ΑΠΟΠ, Γιάννης Λίβανος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Μπάλα είναι και γυρίζει» με τον Αντώνη Κατσαρό.

Αναλυτικά:

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Κύπρο: «Η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκοπό να επιστρέψω τόσο σύντομα στην Κύπρο. Έγινε όμως μία προσέγγιση από τον πρόεδρο του ΑΠΟΠ, τον κο Γεωργιάδη πριν από ένα μήνα. Μου εξήγησε αυτό που έχει στο μυαλό του και κατάλαβα ότι θέλει να εξελίξει και να μεγαλώσει τον οργανισμό του ΑΠΟΠ. Πάνω σε αυτό το κομμάτι ήταν μία ωραία πρόκληση και δέχτηκα να το προσπαθήσουμε μαζί».

Για το πρωτάθλημα: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου η Ομοσπονδία και ο πρόεδρος ο κος Μουζουρίδης, όπου γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα με την μείωση των ξένων, την αύξηση των ομάδων κλπ. Μπορεί να έχει πέσει κάπως η ποιότητα του μπάσκετ που βλέπουμε στα γήπεδα, όμως είμαι σίγουρος πως η Ομοσπονδία κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και θα δικαιωθεί για τις επιλογές που κάνει στο μέλλον, αφού θα ενισχυθεί και η Εθνική ομάδα και το πρωτάθλημα».

Για τον προγραμματισμό: «Ο κυπριακός κορμός έχει κλείσει, σε μεγάλο βαθμό. Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν και οι ανακοινώσεις. Ενώ, ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους ξένους που θα στελεχώσουν το ρόστερ μας. Μάλιστα με τον έναν έχουμε έρθει σε καταρχήν συμφωνία, είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας, με εμπειρία σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στη Ελλάδα. Όταν ακούσετε το όνομά του θα καταλάβετε περί τίνως πρόκειται και είναι ενδεικτικό των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση, οι οποίοι είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές και να είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ