Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Φίλιππος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ντιναμό: «Ανώτερη η Ντιναμό από την Ομόνοια, πιο έτοιμη, πάρα πολύ καλή ομάδα. Εξάλλου και ο προϋπολογισμός της είναι τεράστιος. Η Ομόνοια φάνηκε κουρασμένη, γιατί είναι στο στάδιο της προετοιμασίας. Στάθηκε άτυχη γιατί έπεσε σε δύσκολο αντίπαλο στην κλήρωση».

Για τις αναμετρήσεις με την Φλόρα Ταλίν: «Από την Ομόνοια εξαρτάται η πρόκριση κόντρα στην Φλόρα Ταλίν. Πιστεύω πως θα είναι πολύ πιο έτοιμη, θα έχει περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του Μπεργκ, ενισχύεται και με τον Ατιέμγουεν και θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έδειξε τις δυνατότητές του, παρά την ήττα χθες στο ΓΣΠ. Είναι σημαντικό που το πρώτο παιχνίδι με την Φλόρα Ταλίν είναι στο ΓΣΠ. Ο κόσμος διψάει να δει ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος, χωρίς αυτόν το ποδόσφαιρο είναι ένα τίποτα».

Για την εικόνα της Ομόνοιας μέχρι τώρα: «Πιστεύω πως θα έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές φέτος, αλλά και ότι θα εμφανιστούν και άλλοι δύο-τρεις νεαροί, όπως πέρσι. Θα παλέψει όπως και κάθε χρόνο. Είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και έχει αρκετό δρόμο μπροστά της. Όμως πιστεύω πως με μία ακόμα προσθήκη στο κέντρο θα δώσει λίγη παραπάνω ώθηση στην ομάδα. Θέλει έναν ηγέτη εκεί. Ο Μιξ έδειξε πως έχει δυνατότητες, θέλει όμως δουλειά. Το ίδιο και ο Γκόμες. Θέλει έναν συντονιστεί εκεί για να βοηθά και να συμπληρώνει».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ