Τρίτη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία για την ΑΕΚ, στο τελευταίο φιλικό επί Σλοβένικου εδάφους, αυτή τη φορά με την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας.

Οι κιτρινοπράσινοι, μετά την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και την Ζαλαεγκέρσεγκι, έφυγε με ακόμα ένα ισόπαλο, χωρίς γκολ, αποτέλεσμα στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο στάδιο «Gornja Radgona».

Ο Νταβίντ Καταλά χρησιμοποίησε σε ακόμη ένα παιχνίδι το σύστημα 4-3-3. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Μαρτίνεθ στο τέρμα, τους Χριστοφόρου και Μιλίτσεβιτς στα στόπερ, και τους Εγγλέζου και Τάντι στα μπακ. Η τριάδα του κέντρου ήταν οι Λουΐς Γκουστάβο, Μάμας και Ναούμ, ενώ στα άκρα ξεκίνησαν οι Ακοράν και Τιάγκο, με τον Ολατούνζι στην κορυφή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τούμπας ήταν κάτω από τα δοκάρια, Γκονζάλεθ και Χριστοφόρου το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Γκαρσία και Φερνάντεθ τα δύο μπακ. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Λουΐς Γκουστάβο, Σπιρόφσκι και Αναστασίου, στα άκρα οι Μακρής και Σιαθάς, με τον Νταρμπισάιαρ στην κορυφή.

Όπως αναμενόταν, δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Τρισκόφσκι, Τρουγιόλς, Ρομό που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, όπως και ο Άμπραχαμ.

AEK Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Μαρτίνεθ, Μιλίτσεβιτς, Χριστοφόρου, Τάντι, Εγγλέζου, Λουΐς Γκουστάβο, Μάμας, Ναούμ, Ακοράν, Τιάγκο, Ολατούνζι.

AEK Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Τούμπας, Γκονζάλεθ, Χριστοφόρου, Γκαρσία, Λουΐς Γκουστάβο (68’ Στεφάνου), Σπιρόφσκι, Αναστασίου, Μακρής, Σιαθάς (80’ Καλαϊτζής), Νταρμπισάιαρ.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ