Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Για την Ραπίντ: «Ξύπνησαν μνήμες από την ώρα γνωστοποίησης του αντιπάλου, ευχάριστες μνήμες. Δεν θα μας δώσει όμως τίποτα η ιστορία, θα πρέπει να την ξαναγράψουμε μόνοι μας και ο τρόπος είναι να είμαστε έτοιμοι το βράδυ της πρώτης αναμέτρησης με την Ραπίντ. Δεν είναι εύκολο, σαφώς είναι ομάδα που χρίζεται ως φαβορί, το ίδιο θα συνέβαινε αν παίζαμε με την Σπάρτα».

Για την προϊστορία με την Ραπίντ: «Τότε ήταν διαφορετικά τα δεδομένα, ήταν το παλιό σύστημα και όχι τα σημερινά δεδομένα. Χρειάζονται υπερβάσεις για να μπορέσει μία ομάδα να μπει στους ομίλους. Στόχος μας θα είναι ίδιος με τότε, να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για το σκάουτινγκ: «Είμαστε σε εποχή που η πληροφόρηση είναι πολύ εύκολη πλέον. Αυτά που κάποτε μπορεί να λέγανε για να κρυφτούν πράγματα, δεν υπάρχουν πλέον. Ο καθένας μπορεί να μάθει τα πάντα. Σαφώς ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Και οι δύο ομάδες θέλουν την διάκριση στην Ευρώπη, θα δώσουν το πάθος και την ενέργεια και η καλύτερη θα συνεχίσει».

Για το κίνητρο της Ευρώπης: «Κίνητρο υπάρχει για όλους, ώστε να βοηθήσουν να μπει η ομάδα στους ομίλους. Όλοι έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό. Επίσης γνωρίζουν πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας. Τα φιλικά που πραγματοποιήθηκαν, αφορούν μόνο τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος εφαρμόζει κάποια πράγματα που θέλει. Εμείς απολαύσαμε ποδόσφαιρο, είδαμε την ομάδα χθες μείναμε ικανοποιημένοι, ενώ και ο κόσμος έφυγε χαρούμενος από το γήπεδο, αλλά ήταν ένα φιλικό».

Για το αγωνιστικό: «Λεπτομέρειες για την αποστολή και τα υπόλοιπα, θα δοθούν στην ώρα τους. Πολύ θετικό που επέστρεψε ο Ρισβάνης στο γήπεδο. Υπάρχουν προβλήματα, όπως του Μπουσουλάτζιτς και του Κατσαράβα που έμειναν εκτός. Σιγά-σιγά επιστρέφουν όλα τα παιδιά που ήταν εκτός το τελευταίο διάστημα, γράφουν προπονήσεις, όμως το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα».

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ