Το καλό πρόσωπο που έβγαλε το ΑΠΟΕΛ στο φιλικό με τη Βουλγάρικη Πιρίν στη νίκη με 4-0 ήταν μεν ενθαρρυντικό, αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για την ομάδα δε. Εννοείται πως υπήρξαν αρκετά θετικά στοιχεία από την τεσσάρα, όμως αυτά τα στοιχεία πρέπει να φανούν και στη συνέχεια και να μην είναι απλά μία παρένθεση.
Τα θετικά είναι φυσικά πως επιτέλους η ομάδα ξεμπούκωσε για τα καλά, έχοντας τέσσερεις διαφορετικούς σκόρερ (Σάντος, Κατσαντώνης, Εφραίμ, Τσουτσούκη) και την ίδια ώρα κράτησε ξανά ανέπαφη την εστία της. Συγκεκριμένα αν συμπεριληφθεί και το φιλικό με την ΠΑΕΕΚ στην Κύπρο, οι γαλαζοκίτρινοι έφτασαν τα τρία παιχνίδια χωρίς να δεχθούν γκολ από τα τέσσερα που έδωσαν. Με καλό μάτι θα είδε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, την εμφάνιση των νεαρών παικτών Τσουτσούκη, Βρόντη, Κούτσακου, Γεωργίου και Πολυκάρπου, οι οποίοι δείχνουν έτοιμοι να μπουν στο ροτέισον της ομάδας. Επιπλέον η απόδοση του Εφραίμ ήταν εξαιρετική (ένα γκολ και μία ασίστ) και θα ήταν ευχής έργον να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, καθώς το ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη τον καλό Εφραίμ.
Βέβαια ένα καλό δείγμα δεν αρκεί για να βγουν πολλά συμπεράσματα και θα πρέπει να υπάρξει συνέπεια και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.
Τελευταίο τεστ
Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Πράβετς πλησιάζει στο τέλος, αλλά πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, η ομάδα του Πουρσαϊτίδη θα δώσει το τελευταίο της φιλικό με αντίπαλο την Αλ Νασρ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18:00 (Cablenetsports 1HD) και θα είναι το τελευταίο τεστ για τους γαλαζοκίτρινους στη Βουλγαρία. Ο Ελλαδίτης προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει αν οι παίκτες του θα μπορέσουν να βγάλουν στο γήπεδο ορισμένα πράγματα που ζητάει και αν θα υπάρξει μια ροή στο παιχνίδι τους. Όπως και στα προηγούμενα φιλικά, έτσι και σε αυτό αναμένεται πως θα γίνουν αρκετές δοκιμές, τόσο παικτών όσο και σχημάτων.

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ