Ο Μιχάλης Αγριμάκης είναι μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση τερματοφύλακα που κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων από Κύπρο, Ελλάδα αλλά και εξωτερικό.

Ο Αγριμάκης δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον οποίο αγωνίστηκε κατά την περσινή σεζόν, καταγράφοντας όμως μόλις 2 συμμετοχές, αφού στάθηκε άτυχος με αρκετούς μικροτραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό και κατ’ επέκταση θέση στην βασική ενδεκάδα. Πάντως ο 29χρονος τερματοφύλακας στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις (με Απόλλωνα στο 2-2 του Τσιρείου όπου ο Ολυμπιακός έκοψε το πρωτάθλημα από την ομάδα της Λεμεσού και στην νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1).

Στόχος του Αγριμάκη, όταν ήρθε από την Ελλάδα στο νησί μας (μετά από ΟΦΗ, Κισσαμικό, Πανελευσινιακό), ήταν να κάνει γεμάτες σεζόν και να επιστρέψει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό στην Ελλάδα. Τελικά έμεινε για 4 χρόνια, κάνοντας δύο εξαιρετικές χρονιές στην ΠΑΕΕΚ και μία στον Διγενή, οι οποίες του έδωσαν συμβόλαιο στους μαυροπράσινους.

Τα προσόντα του Αγριμάκη είναι γνωστά. Ένας υψηλόσωμος τερματοφύλακας (ύψος 1.88), με εκρηκτικότητα, αλτικότητα και έλεγχο της περιοχής, που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο ώριμος.

Οι πληροφορίες μιλάνε για ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες σε Ελλάδα, Κύπρο, αλλά και εξωτερικό, με τον Κρητικό τερματοφύλακα να παίρνει σύντομα την τελική του απόφαση.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ