Ο Ανδρέας Φράγκου ανανέωσε την συνεργασία του με το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Κλείνει καριέρα στον ΑΠΟΕΛ!

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 37χρόνο ακραίο/ διαγώνιο Ανδρέα Φράγκου. Ο Ανδρέας Φράγκου αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Μαραθώνα και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες όπως η Αναγέννηση, το Φρέναρος, η Ολυμπιάδα και ο Εθνικός Λατσιών . Στον ΑΠΟΕΛ πρωτοήρθε το 2008-09, όπου αγωνίστικε για μια σεζόν. Επέστρεψε το 2012-13 όταν και επαναλειτούργησε το τμήμα. Στον ΑΠΟΕΛ αγωνίστικε και το 2013-14 στη πρώτη χρονιά της ομάδας ξανά στην πρώτη κατηγορία. Επανήλθε εκ νέου φορώντας τα γαλαζοκίτρινα το 2018 και φέτος αναλαμβάνει και χρέη δεύτερου αρχηγού.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Ανδρέα και του ευχόμαστε τίτλο με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ.Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Με τον Αντρέα εκτός από φίλοι εδώ και παρά πολλά χρόνια υπήρξαμε και συμπαίκτες παλαιότερα ενώ ήταν από τους παίκτες που έσπευσαν να με βοηθήσουν το 2012 όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος. Γνωρίζει το ρόλο του στη ομάδα και είναι έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί. Είναι ένας πολύ θετικός χαρακτήρας και η εμπειρία του καθοδηγά και βοηθά τους πιο νεαρούς μας αθλητές. Φέτος τιμής ένεκεν στην πιθανότατα τελευταία του χρονιά θα είναι και εκ των αρχηγών της ομάδας.»

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Φράγκου δήλωσε: «Είναι τεράστια τιμή για μένα που θα είμαι και φέτος στον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα εκ των αρχηγών της ομάδας. Η σχέση μου με τον κ. Σεβέρη κρατάει πάρα πολλά χρόνια και ο ΑΠΟΕΛ είναι το πετοσφαιρικό μου σπίτι. Θέλω να κλείσω τη καριέρα μου εδώ και μάλιστα με τον ΑΠΟΕΛ στη κορυφή. Η ομάδα είναι ενισχυμένη φέτος και θέλουμε τη διάκριση»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ