Ο πρόεδρος της Αλκής Ορόκλινης, Άντης Λόππας, μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Οι τοποθετήσεις του:

Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα με μεγάλο προϋπολογισμό. θα παίξουμε για ό,τι καλύτερο, χωρίς άγχος. Ο στόχος μας είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ  μας αλλά οι εκπλήξεις είναι πάντα στο ποδόσφαιρο».

Για την προετοιμασία και το ρόστερ της ομάδας: «Νιώθουμε πανέτοιμοι. Το ρόστερ μας έχει κλείσει, πήραμε ικανότατους παίκτες και θα διεκδικήσουμε την άνοδο. Φέτος νομίζω είναι η σειρά μας Κινηθήκαμε πολύ νωρίς και πήραμε αρκετούς καλούς παίκτες, όπως ο Αβραάμ, ο Φιάκα και μετά συμπληρώσαμε με ξένους. Δεν έχουμε άλλες θέσεις στον Κατάλογο Α, με Σακέτι και Ακόστα έχουμε κλείσει».

Για το νέο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας: «Νομίζω είναι πέντε ίσως και έξι ομάδες για τα τέσσερα εισιτήρια. Σαλαμίνα, Παραλίμνι, Ερμής, Αλκή και Καρμιώτισσα. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πεταχτεί ακόμα μια ομάδα που θα της βγουν οι μεταγραφές όμως νιώθουμε δυνατοί και ότι θα είμαστε στους τέσσερις».

Για τα δεδομένα στο σωματείο: «Το σωματείο Αλκή είχε μια δύσκολη σεζόν. Έπρεπε να παραλάβουμε ένα διογκωμένο προϋπολογισμό που δεν κάναμε εμείς. Τώρα όμως είμαστε έτοιμοι».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ