• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Μήνας του μέλιτος για Μουρίνιο και Ρόμα
29/08/2021 13:10
Μήνας του μέλιτος για Μουρίνιο και Ρόμα

Γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις το πρόγραμμα της Κυριακής στα μεγάλα πρωταθλήματα και ο Τσάρλυ ποντάρει σε 4 επιλογές

Oι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ζουν σε έκσταση μετά τη συμφωνία για την επιστροφή του Κριστιάνο. Στο Σαουθάμπτον πάντως εμφανίστηκε κατώτερη των υψηλών προσδοκιών που δημιούργησε στην πρεμιέρα με την Λιντς αλλά και οι προσθήκες των Βαράν και Σάντσο. Ο Γάλλος στόπερ έμεινε στον πάγκο, ο γρήγορος εξτρέμ μπήκε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, χωρίς να καταφέρει να δώσει την ώθηση που χρειαζόταν από τα ρεπορτάζ προκύπτει πως αμφότεροι αναμένεται να ξεκινήσουν στο Μολινό.Ρίσκο η επιλογή του Μπρούνο Λάζε

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για την Γουλβς. Η επιλογή του Μέντες να δώσει την θέση του επιτυχημένου Εσπιρίτο Σάντος στον Μπρούνο Λάζε έχει ρίσκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει περάσει από το Νησί καθώς ήταν βοηθός προπονητή στη Σέλφιντ Γουένσντεϊ και στην Σουόνσι, η εμπειρία του σαν πρώτος είναι μικρή. Κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018 με την Μπενφίκα, όταν ανέλαβε ως υπηρεσιακός απέτυχε εμφατικά όμως την επόμενη σεζόν, που είναι και η μοναδική που έχει ξεκινήσει σε σύλλογο, ως πρώτος προπονητής.

Οι “λύκοι” έχουν ξεκινήσει την σεζόν με δύο ήττες με 1-0. Δεν έχουν παίξει άσχημα με την Λέστερ και την Τότεναμ. Το κύριο πρόβλημα είναι πως δεν σκοράρουν. Έχουν δημιουργήσει συνολικά φάσεις για 3,47 xG δεν έχουν πετύχει κανένα. Ο Χιμένες επέστρεψε όμως ο τραυματισμός στο γόνατο φαίνεται να του έχει κάνει σοβαρή ζημιά και εμφανίζεται πολύ πιο αργός. Οι μεγάλες ευκαιρίες καταλήγουν στον Τραορέ, που παίζει κοντά στον φορ στο 4-3-3. Η θέση του ταιριάζει, του επιτρέπει να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, όμως δεν το ματώνει με τίποτα. Το ντεμπούτο του Βαράν δημιουργεί συνθήκες για να παίξει καλύτερη άμυνα η Γιουνάιτεντ η συμμετοχή του Σάντσο στο αρχικό σχήμα να γίνει πιο γρήγορη στην επίθεση. Όλα δείχνουν πως θα έχει μία δύσκολη σεζόν η Γουλβς. Το διπλό στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

4Χ4 στη διακοπή

Ο Μουρίνιο και η Ρόμα περνάνε μήνα του μέλιτος. Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, αλλά αυτήν την εποχή το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει θετική ενέργεια. Έχω την αίσθηση πως του ταιριάζει η συγκεκριμένη δουλειά. Μία ομάδα που του επιτρέπει να είναι το βαρύ όνομα, ένας κόσμος έτοιμος να τον λατρέψει και οι ποδοσφαιριστές, υποχρεωμένοι να δουλέψουν κάτω από την δική του φιλοσοφία. Ο Μουρίνιο τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσε να βρει συνθήκες, ανάλογες με αυτές που του επέτρεπαν να πετύχει στο παρελθόν. Συχνά έδειχνε την δυσφορία για το επίπεδο επαγγελματισμού, αλλά και τη νοοτροπία την έλλειψη αφοσίωσης των νέων ποδοσφαιριστών, γεγονός που έφερνε ρίξεις στα αποδυτήρια.

Στην Ρόμα όμως μπορεί να νοιώσει ξανά αγαπητός, αλλά το κυριότερο το απόλυτο αφεντικό. Ξεκίνησε με ένα ευνοϊκό πρόγραμμα που του δίνει την δυνατότητα να πάει στη διακοπή με 4Χ4. Δύο νίκες επί της Τραμπζονσπόρ και πρόκριση στους ομίλους του Conference, ξεκίνημα με δύο νίκες για το πρωτάθλημα. Η Σαλερνιτάνα είχε όλες τις συνθήκες για να πάρει αποτέλεσμα στην Μπολόνια, όμως έδειξε άπειρη εύθραυστη αμυντικά και έχασε δίκαια. Το διπλό στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Έμπλεξε με τον Μίτσελ

Με τον Μίτσελ φαίνεται πως έχει μπλέξει η Χετάφε. Όπου και αν έχει πάει από την στιγμή που έφυγε από τον Ολυμπιακό έφερε την καταστροφή. Στα δύο πρώτα παιχνίδια του η Χετάφε δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, παρότι οι προϋποθέσεις ήταν μαζί της. Έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι με τη Βαλένθια με παίκτη παραπάνω και έχασε με 1-0, βρήκε σε άθλια ημέρα την Σεβίλλη, δεν έκανε το παραμικρό για να το αξιοποιήσει και στο τέλος έμοιαζε σαν να μην έχει καθοδήγηση. Δέχτηκε δύο τέρματα, μέτρησε το ένα, έχασε ξανά με 1-0. Στην Μπαρτσελόνα ο Ντεπάι έχει ξεκινήσει φουριόζος ο αντίπαλος προσφέρει, ο άσος με over 1,5 στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

η περσινή Μονακό

Ξαφνικά εμφανίστηκε η περσινή Μονακό. Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην Ουκρανία και ένας πέρα για πέρα άδικος αποκλεισμός, δημιούργησε συνθήκες επιστροφής της ομάδας, που θαυμάσαμε πέρυσι. Ασφαλώς ο αποκλεισμός ήταν σκληρός, όμως δημιούργησε συνθήκες επιστροφής για την ομάδα του Κόβατς. Αντίπαλος ιδανικός, η Τρουά είναι αδύναμη. Είχε έναν ανταγωνιστικό αγώνα στην πρεμιέρα με την Παρί, στην συνέχεια όμως έχασε με κάτω τα χέρια με 2-0 από την Κλερμόν και πήρε τυχερή ισοπαλία στο Στρασβούργο. Προηγήθηκε νωρίς, στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε μεγάλη πίεση, δύο τέρματα, μέτρησε το ένα. Η Μονακό έχει εξαιρετική παράδοση στην Τρουά, χρειάζεται την νίκη και αν έχει συνέχεια η εμφάνιση στην Ουκρανία θα την πάρει. Το διπλό στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών. 

14:00 Τρουά – Μονακό: 2

18:00 Μπαρτσελόνα – Χετάφε: 1 over 1,5

18:30 Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2

21:45 Σαλερνιτάνα – Ρόμα: 2


btm