• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Έκλεισε στο ΑΠΟΕΛ/Όλες οι μεταγραφές στην Κύπρο
01/09/2021 00:06
Έκλεισε στο ΑΠΟΕΛ/Όλες οι μεταγραφές στην Κύπρο

Ενημέρωση για τις μεταγραφές από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

*Η ΑΕΚ απέκτησε τους Espinosa Gonzalez Javier Rosales και Altuve Roberto Jose. Επίσης ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ισπανίας το πιστοποιητικό του Christian Joel SANCHEZ – LEAL και από την Ομοσπονδία της Κροατίας το πιστοποιητικό του Adam GYURCSO.

*Η ΠΑΕΕΚ απέκτησε τον Μιχάλη Μιχαήλ και τον ENOH LEWIS MBAH. Επίσης μετά από αίτημα της ομάδας ζητήθηκαν από την ΕΠΟ τα πιστοποιητικά για τους GEORGIOS-ANASTASIOS CHRISTOPOULOS και Athanasios ARNAOUTOGLOU. Παραλήφθηκαν και εντάχθηκαν στο δυναμικό της ΠΑΕΕΚ.

*Μετά από αίτημα της ΠΑΕΕΚ ζητήθηκαν από την Ομοσπονδία της Γκάνας τα πιστοποιητικά για τους RIDIMAH EMMISAH NORTEY, KWESI ASAMOAH και ADRIAN TETTEY TWASAN.

*Μετά από αίτημα του Εθνικού Άχνας ζητήθηκε από την ΕΠΟ το πιστοποιητικό του Jean-Luc Gbayara ASSOUBRE.

*Μετά από αίτημα από την Πάφο FC ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ιταλίας το πιστοποιητικό του DRAGOMIR VLAD – MIHAI.

*Ο Άρης απέκτησε τους RONCAGLIA FACUNDO SEBASTIAN και PACHECO LOBATO DANIEL.

*Μετά από αίτημα από τον Απόλλωνα ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Σερβίας το πιστοποιητικό του Vukasin JOVANOVIC. Παραλήφθηκε και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

*Μετά από αίτημα του Απόλλωνα ζητήθηκε από την ΕΠΟ το πιστοποιητικό για τον Christos ALMPANIS.

*Μετά από αίτημα της Ανόρθωσης ζητήθηκαν από την ΕΠΟ τα πιστοποιητικά για τους Amr Medhat MOHSEN WARDA και Nika Ninua. Παραλήφθηκαν και εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας.

*Μετά από αίτημα από τον ΑΠΟΕΛ ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ιταλίας το πιστοποιητικό του Simone SCUFFET. Παραλήφθηκε και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας. Επίσης ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη.

*Μετά από αίτημα από τον ΑΠΟΕΛ ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας το πιστοποιητικό του Leonardo NATEL VIEIRA.

*Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον DIAGNE MODU MAKHTAR. Επίσης μετά από αίτημα του ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας το πιστοποιητικό του Alhassan WAKASO.

*Η ομάδα APOLLON LADIES απέκτησε την SPETSMARK JULIA PAULINA SOFIE.

*Η Πέγεια απέκτησε τους Αναστάση Μακρή και Ονησίφορο Παχταλιά.

*Ο Κούρης Ερήμης απέκτησε τον Eneme Ondo Jacquinot.

*Ο Εθνικός Άσσιας απέκτησε τον Δημήτρη Χατζησάββα. Επίσης μετά από αίτημα του ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Αγγλίας το πιστοποιητικό του MOHAMED SHERIFF. Παραλήφθηκε και εντάχθηκε στην ομάδα.

*Η Ομόνοια Αραδίππου απέκτησε τους Ζανέττο Μυτίδη, RIBEIRO DA CRUZ LEONARDO, Λευτέρη Αλαμπρίτη, Κωνσταντίνο Κυριακίδη, MENDES LOPES JOSE LUIS, ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, PIERAZZI JEAN BAPTISTE, ΜΟΔΕΣΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΕΙΤΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΕΝΡΗ.

Επίσης μετά από αίτημα της ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Μάλτας το πιστοποιητικό του Jeroen Lombe Lumu και από την Ομοσπονδία του Βελγίου το πιστοποιητικό του MATIAS LLOCI.

*Μετά από αίτημα του Οθέλλου Αθηαίνου ζητήθηκε από την Ομοσπονδία του Λιβάνου το πιστοποιητικό του KARIM MEKKAOUI.

*Μετά από αίτημα από τον ΠΟ Ξυλοτύμπου ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Αγκόλας το πιστοποιητικό του ELIO WILSON COSTA MARTINS. Παραλήφθηκε και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας.

*Μετά από αίτημα του Ερμή Αραδίππου ζητήθηκαν τα πιστοποιητικά για τους BRUCE ALBERT (από ΕΠΟ), MARVIN JASON GRASTONE BYLL (από Ομοσπονδία Γαλλίας), Γεώργιος Οικονόμου (από Ρουμανία), Ηλίας Μέλκα (ΕΠΟ), JEAN FRITZ BOOM (από Ομοσπονδία Ολλανδίας), PAPA ALIOUNE DIOUF (από Ομοσπονδία Τουρκίας), ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣ (από ΕΠΟ) και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΙΩΤΗΣ (από ΕΠΟ).

*Ο ΑΣΙΛ Λύσης απέκτησε τους Φώτη Κέζο, Έκτωρα Στεφάνου και AGORO ABDULRASAQ OLAKITAN.

*Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών απέκτησε τους Ευγένιο Κυριάκου, Κυριάκο Παναγή, DEVESA ALBIS DIDAC ANGEL, RASIC FEDERICO IVAN, Χριστόφορο Γαβριήλ, DOS REIS PEIXE SANONA COELHO VASCO, YEBLI CURTIS FABRICE MARLON, Αγγελή Αγγελή, Νικόλα Μενελάου, Κωνσταντίνο Δημητρίου, Παρασκευά Ορφανίδη.

*Μετά από αίτημα της ΕΝ Παραλιμνίου ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Αγγλίας το πιστοποιητικό του JULIEN LAMY. Παραλήφθηκε και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας όπως και ο BURIC MARIO.

*Μετά από αίτημα της ΕΝ Παραλιμνίου ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ρουμανίας το πιστοποιητικό του Florin Andrei STEFAN.

*Η Αλκή Ορόκλινης απέκτησε τους ACOSTA RAFAEL EDUARDO, Σέργιο Αβραάμ, Μάρκο Μιχαήλ, Γιώργο Παναγή, Κωνσταντίνο Καστάνα, Νικόλα Θεοδώρου, Σωτήρη Φιάκα.

*Μετά από αίτημα του ΘΟΪ Λακατάμιας ζητήθηκε από την ΕΠΟ το πιστοποιητικό για τον ELEFTHERIOS LISGARAS.

*Ο Ονήσιλος Σωτήρας απέκτησε τους Νικόλα Τούμπα, HIBA JKOUHILE RAYAN και MENDES PEIXOTO CARLOS MIGUEL.

*Ο Οθέλλος Αθηαίνου απέκτησε τους Αντώνη Ιωάννου, Μιχάλη Κωνσταντινίδη, Γιώργο Κατσιατή, Δημήτριο Τόσκα, Δημήτρη Ράσπα, Δημήτρη Τζιακουρή, Κωνσταντίνο Λούβαρη, Γιώργο Χριστοδούλου, Αντώνη Γιωργαλλίδη και SUTO MARIJAN.

*Μετά από αίτημα της ΑΕΖ ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ολλανδίας το πιστοποιητικό του Michael MANTE.

*Ο ΠΟ Ξυλοτύμπου απέκτησε τους COSTA DOS SANTOS NORBERTO CARLOS, BARATA FERREIRA GONCALO FILIPE, ΦΩΤΙΟΥ ΛΟΙΖΟΣ, ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, OLIVEIRA ALVES VARELA FRANCISCO, CARNEIRO RODRIGUES JOAO MIGUEL, ΚΑΛΛΕΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, GOMES FERREIRA DUARTE FILIPE, NAVARRO DOMINGUES RODRIGO, CASTRO RODRIGUEZ YAIR ISAAC, MORARU CATALIN και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΝΙΚΟΣ.


btm