Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Για το θέμα του τραυματισμού του νεαρού ποδοσφαιριστή: «Το ευχάριστο, όπως ενημερωθήκαμε, είναι πως έχει ξεκινήσει η έρευνα. Ελπίζουμε πως θα εφαρμόζονται τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται από τις ομάδες, γιατί όπως φαίνεται δεν λαμβάνονται και έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα».

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί. Δεν υπήρχε το προσωπικό και δεν υπήρχε ένα πρωτόκολλο ή κάποιες κατευθύνσεις, ώστε να αποφύγουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε ένα περιστατικό. Αυτό είναι πάρα πολύ ανησυχητικό».

«Υπήρχαν στο παρελθόν, πριν από 4-5 χρόνια, πάρα πολύ σοβαρά περιστατικά. Το ένα είχε να κάνει με ποδοσφαιριστή που έπαθε κάκωση κρανίου που δεν διαγνώστηκε από τον γιατρό και σε άλλη περίπτωση, όπου είχαμε ρήξη σπλήνας που επίσης δεν το αναγνώρισε ο γιατρός του αγώνα. Αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι δυνατό να υπάρχει ασθενοφόρο σε κάθε αγώνα, όμως να υπάρχει ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Υπάρχει πρόγραμμα εκπαίδευσης και έχουμε ζητήσει πολλές φορές από την Ομοσπονδία να μπει σε εφαρμογή η εκπαίδευση».

«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπήρχε καν γιατρός στο γήπεδο. Υπάρχει τεράστια ευθύνη της πολιτείας που πρέπει να δει το θέμα σε βάθος».

«Όλοι οι πολιτικοί βγήκαν και συνεχάρησαν την Καρολίνα Πελενδρίτου για το χρυσό μετάλλιο. Πως έφτασε όμως να πάρει το μετάλλιο; Παρέχονται οι συνθήκες για να προπονείται; Και βγαίνουν να συγχαρούν, αντί να ντρέπονται;»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσπάθεια εντός του 2021 (Αποφασίζει η ΚΟΠ για «αιώνιο»)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία για...

Top News
01/12/2021 14:18

Κίκης: «Καθόλου απίθανο να περάσουν και μπουλντόζες/Δεν πήρε αυτό που...

Στον SUPER SPORT FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ»...

Top News
01/12/2021 12:54

Η έρευνα εστιάζει στους στημένους αγώνες σε φιλικό ή μη...

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης ενημερώνει για την...

Α Κατηγορία
01/12/2021 10:35

ΑΠΟΕΛ: «Αφού βελτιώθηκε… έχει ο Θεός»

Αλήθεια, πόσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πίστευαν πραγματικά μετά τις πρώτες...

Top News
01/12/2021 10:21

Δημητρίου: «Η θέση μας λέει πολλά/Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου τοποθέτηκε στον Super...

Α Κατηγορία
01/12/2021 09:55

Πάφος: Επίσημη τοποθέτηση για το θέμα Λομάκιν-Σεν Ετιέν

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε το...

Α Κατηγορία
01/12/2021 09:34