• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Daily Bet: Ιδανικός αντίπαλος η Νιούκαστλ για την επιστροφή του Ρονάλντο
11/09/2021 10:15

κ

πιστροφή στην κανονική δράση και τα βλέμματα ασφαλώς βρίσκονται στο Ολντ Τράφορντ στην επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την εύθραυστη αμυντικά Νιούκαστλ, που έχει δεχτεί 8 τέρματα στα τρία πρώτα της παιχνίδια.

Οι βάσεις έχουν μπει

Ο Σόλσκιερ αναμένεται να ξεκινήσει με όλα του τα διαθέσιμα όπλα. Το ντεμπούτο του Βαράν πριν την διακοπή , βοήθησε στο να κρατήσει το μηδέν στο Μολινό και να πετύχει μία πολύ σημαντική οριακή νίκη στο 1-0 η Γιουνάιτεντ. Ο Πογκμπά, αναμένεται να παίξει στον άξονα δίπλα στον Μάτιτς καθώς ο Φρεντ, ήταν με την Εθνική Βραζιλίας και δεν υπολογίζεται. Οι Σάντσο, Γκρίνγουντ, θα δώσουν ταχύτητα στο πλάι του Φερνάντες και όλοι μαζί, θα δουλέψουν για τον Ρονάλντο. Οι βάσεις για να στηρίξουν, έναν τόσο μεγάλο επιθετικό, έχουν μπει. Η άμυνα της Νιούκαστλ, προσφέρεται για μία δυνατή πρεμιέρα. Ο άσος με over 2,5 στο 1,60 στο μέσο όρο των εταιριών.

Αδικούνται οι “λύκοι” από τα αποτελέσματα

Η Γουλβς τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, πλήρωσε την μη αποτελεσματικότητα της. Έχει χάσει τρία παιχνίδια στο 1-0, που βάση xg και στα τρία ήταν καλύτερη. Στην πρεμιέρα στην Λέστερ τα xg ήταν 0,55-1,66, στην εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ τα xg 1,82-1,57, την τρίτη αγωνιστική στο Μολινό με την Γιουνάιτεντ τα xg 2,55-0,86. Κι όμως δεν έχει πάρει ούτε μισό βαθμό. Ο κύριος λόγος είναι, η δυστοκία της επιθετικής τριάδας. Ο Μπρούνο Λάζε, χρησιμοποιεί ένα καθαρό 3-4-3 και φέρνει τους Τρινκάο, Τραορέ δίπλα στο Χιμένεθ. Οι δύο γρήγοροι περιφερειακοί επιθετικοί, έχουν έρθει πολλές φορές φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, χωρίς να έχουν πετύχει να σκοράρουν. Επίσης ο Χιμένεθ, επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του, δεν είναι όμως ο ίδιος. Η Γουλβς δεν θα τον έχει διαθέσιμο, καθώς αρνήθηκε να τον αφήσει να πάει στο Μεξικό, για τα παιχνίδια των Εθνικών και θα υποστεί τιμωρία. Δεν είναι πάντως σε καλή κατάσταση, πιθανότατα να βοηθηθεί περισσότερο o Φάμπιο Σίλβα. Είναι υπερβολικό αυτό που συμβαίνει με την Γουλβς, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η διακοπή περιμένω να τους διώξει την κακοδαιμονία και να κερδίσουν στην έδρα της Γουότφορτ. Το διπλό στο 2,31 στο μέσο όρο των εταιριών.

Χωρίς Μαρτίνεζ απέναντι στο θηρίο η Βίλα

Ο Αμπράμοβιτς, ενίσχυσε την σοβαρή δουλειά του Τούχελ, με την εντυπωσιακή προσθήκη του Λουκάκου και την μεταγραφή που ήρθε να δέσει το παζλ του Σαούλ από την Ατλέτικο. Η Τσέλσι με τον τρόπο που την δουλεύει ο Γερμανός τεχνικός και το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, μαζί με την Σίτι φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ. Η προσθήκη του Λουκάκου, μοιάζει να εξασφαλίζει, πως παιχνίδια όπως με την Άστον Βίλα εντός, θα τα καθαρίζει εύκολα. Η Άστον Βίλα, έχει σοβαρές απουσίες με πιο σημαντική, για τα δεδομένα του παιχνιδιού που θα πάει να παίξει, του τερματοφύλακα της, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ. Θα λείψουν και ο ποιοτικός εξτρέμ Μπουεντία, όπως και ο Τρεζεκέ. Ο άσος με over 1,5 στο 1,57 στο μέσο όρο των εταιριών.

Η καλύτερη νεοφώτιστη

Εντυπωσιακή η είσοδος της Έμπολι, στην Σέριε Α. Από το παιχνίδι της πρεμιέρας φάνηκε πως ανέβηκε για να μείνει στην κατηγορία. Πολύ καλό παιχνίδι με την Λάτσιο και άδικη ήττα με 1-3.Την σημείωσα στο μπλοκάκι μου, όμως δεν μπορούσα να φανταστώ, πως θα πάει να κερδίσει μέσα στην έδρα της Γιουβέντους. Το έκανε και απέδειξε πως είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες νεοφώτιστες, που στο ξεκίνημα δείχνουν υπερβολικά αδύναμες.

Η Βενέτσια στην πρεμιέρα της στην Νάπολι, έπαιξε από το 23ο λεπτό με παίκτη παραπάνω κι όμως έχασε εύκολα με 2-0, δεν έδειξε ικανή ούτε καν να παλέψει, για να αξιοποιήσει, ένα τόσο σημαντικό πλεονέκτημα. Την δεύτερη αγωνιστική, ηττήθηκε με 3-0 στο Φρίουλι και έδειξε υπερβολικά αδύναμη για την Σέριε Α, όπως και η Σαλερνιτάνα. Ο άσος της Έμπολι στο 1,82 στο μέσο όρο των εταιριών.

Σάββατο 12/09

16.00 Έμπολι – Βενέτσια 1

17.00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 1 over 2,5

17.00 Γουότφορντ – Γουλβς 2

19:30 Τσέλσι – Άστον Βίλα 1 over 1,5


btm