Ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά, μίλησε στο Super Sport FM 104.0 και στην Κατερίνα Κυριάκου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το επόμενο με την ΠΑΕΕΚ και την πορεία της ομάδας:

Αρχικά: «Η εικόνα σε γενική γραμμή ήταν καλή, περιμένουμε καλύτερες εμφανίσεις. Η ομάδα άξιζε τον ένα βαθμό στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν υπάρχει απογοήτευση, υπάρχει στεναχώρια όπως μετά από κάθε ήττα. Φαινόταν ότι είμαστε δημιουργικοί, θα δουλέψουμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι».

«Ο κόσμος του Άρη που ήρθε στο γήπεδο είδε την ομάδα να παλεύει για τον ένα βαθμό. Βάσει των ευκαιριών, τελικών προσπαθειών ήμασταν άτυχοι. Είμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θέλουμε υπομονή και πίστωση από τον κόσμο».

Για τον επόμενο αγώνα που είναι με την ΠΑΕΕΚ: «Δεν υπάρχουν σίγουρες προβλέψεις στα παιχνίδια, όλα είναι ανταγωνιστικά. Είδαμε μια καλοδουλεμένη ΠΑΕΕΚ, επιθετική που τρέχει, είναι οργανωμένη στις στατικές φάσεις. Εμείς θα δουλέψουμε τη δική μας ομάδα».

«Ο Απόλλωνας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες, όμως το πάνω χέρι στο παιχνίδι το είχαμε εμείς. Είχαμε τριπλάσιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν υπάρχουν προβλέψεις στα παιχνίδια».

«Η δουλειά μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά».

«Να κερδίσουμε τον σεβασμό, η ομάδα μπορεί να κάνει μεγάλα βήματα. Στόχοι δικοί μας φέτος είναι κάθε επόμενο παιχνίδι».

Ακούστε το ηχητικό…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ