Το FIFA 22, η πιο αυθεντική διαθέσιμη ποδοσφαιρική εμπειρία, προσθέτει ακόμη περισσότερο ρεαλισμό με τον ΑΠΟΕΛ, να περιλαμβάνεται στη φετινή έκδοση του.

Ο APOEL FC γίνεται η πρώτη κυπριακή ομάδα που υπέγραψε συμφωνία με την EA Sports. Η συμμετοχή στο FIFA 22 ενισχύει τη θέση του ΑΠΟΕΛ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και το όνομα της ομάδας μας, θα εμφανίζεται δίπλα σε μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου.

Με 17.000+ παίκτες σε 700+ ομάδες σε περισσότερα από 90 στάδια και πάνω από 30 πρωταθλήματα, το FIFA 22 φέρνει ασυναγώνιστη αυθεντικότητα μέσω των συνεργασιών ποδοσφαιρικών σταδίων, παικτών, συλλόγων και πρωταθλημάτων που αντιπροσωπεύουν την πιο ολοκληρωμένη διαθέσιμη διαδραστική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Το FIFA 22 είναι το μόνο μέρος που μπορείτε να παίξετε σε εμβληματικές διοργανώσεις όπως το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, το νεοσύστατο UEFA Europa Conference League, την Premier League, την Bundesliga, την LaLiga Santander, το CONMEBOL Libertadores και το CONMEBOL Sudamericana.

Με τη νέα τεχνολογία HyperMotion, το FIFA 22 συνδυάζει επίσης Advanced 11v11 Match Capture και ιδιόκτητη τεχνολογία μηχανικής μάθησης για να προσφέρει την πιο ρεαλιστική, ρευστή και ανταποκρινόμενη ποδοσφαιρική εμπειρία για κονσόλες επόμενης γενιάς και Stadia, ξεκλειδώνοντας το ακατέργαστο συναίσθημα, το πάθος και τη φυσικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Το FIFA 22 ξεκινά παγκοσμίως την 1η Οκτωβρίου.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ