Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Πετράκης ήταν καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0 και μίλησε για το ξεκίνημα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και τη σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (1-0), αλλά και για τη συνέχεια.

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Ένα παιχνίδι ήταν και προσπαθούμε να είμαστε ισορροπημένοι. Ήταν μια σπουδαία νίκη, μακάρι να έρθουν και άλλες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες, είμαι πολύ ευχαριστημένους και νομίζω αυτό θα βγαίνει στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να διακριθεί και να πετύχει τους στόχους της. Κάποιες φορές με βάση τον αντίπαλο προσπαθούμε να κάνουμε κάποια έξτρα και μερικές φορές βγαίνει και μερικές όχι. Είχαμε μια ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ξέραμε ότι θα επιτεθεί, εφαρμόσαμε το πλάνο μας και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη μάχη στη φετινή σεζόν: «Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει. Όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες. Υπάρχει ποιότητα παικτών και προπονητών και είναι ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται και γίνεται καλύτερο».

Μετά από ερώτηση ακροατή για τη διαιτησία και τα παράπονα στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, απάντησε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Υπάρχουν βίντεο και φάσεις που ο καθένας μπορεί να κρίνει».

Για τον πατέρα του: «Είχα μια ιδέα στο πως είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο. Ήρθα κάπως προετοιμασμένος. Ο πατέρας μου ερχόμενος εδώ, μου είχε αναφέρει ότι το επίπεδο είναι υψηλό. Ήθελα και εγώ να δουλέψω εδώ γιατί εξελίσσομαι και όντως έχω διαπιστώσει όσα μου είπε ο πατέρας μου. Το πρωτάθλημα είναι σε άνθιση και πρέπει να το σπρώξουμε όλοι προς τα πάνω».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού: «Μακάρι να βάλουμε μια καλή πίεση στους εαυτούς μας για να γινόμαστε καλύτεροι και όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Πιστεύουμε στο σύνολο που έχουμε, πιστεύουμε στη δουλειά μας και στοχεύουμε να φτάσουμε ψηλά και να κάνουμε κάτι ανάλογο με την περσινή σεζόν».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως πιστεύω ότι αν βρεθούμε σε καλή μέρα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια και συνέπεια. Οι παίκτες μας δούλεψαν πολύ σκληρά και πιστεύω θα παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική εικόνα».

Για τον Χριστόφορο Τορναρίτη: «Ασπαζόμαστε τις δικές του απόψεις, γιατί και εμείς θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος είναι περήφανος και μέσα από τις δικές μας εμφανίσεις πρέπει να τους κάνουμε χαρούμενος και αυτό θα προσπαθήσουμε».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ