Από εκεί που η Πάφος βρέθηκε στο ζενίθ μετά την τεσσάρα επί του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, βρέθηκε στο ναδίρ ύστερα από την τεσσάρα που δέχθηκε από την ΑΕΛ. Ουσιαστικά πληρώθηκε με το ίδιο «νόμισμα» και ότι καλό έχτισε την πρώτη αγωνιστική, το γκρέμισε από την επόμενη κιόλας αγωνιστική.

Η εμφάνιση στο προχθεσινό παιχνίδι, δεδομένα δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε, καθώς αρκετοί παίκτες βρέθηκαν σε άσχημη βραδιά. Στην επίθεση, ο Βαλακάρι υστέρησε, ενώ και οι Αμπντουσαλάμοφ και Ζάιρο δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Ο μοναδικός που είχε καλή απόδοση και είχε καλές ενέργειες ήταν ο Κοβάσεβιτς, ο οποίος σκόραρε ένα γκολ (αν και ακυρώθηκε), ενώ ήταν πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι για την οποία διαμαρτύρεται η ομάδα.

Αναφορικά με την άμυνα, το δίδυμο της άμυνας, Κβίντα και Μπάριτς εκτέθηκαν από τον Τσέποβιτς (ειδικά ο δεύτερος στο δεύτερο γκολ). Μπορεί ο αντίπαλος να μην δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως όσες βρήκε τις αξιοποίησε στο έπακρο και ευθύνη έχει φυσικά όλη η ομάδα. Βέβαια το 4-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, αφού μέχρι να δεχθεί το δεύτερο γκολ ήταν καλύτερη.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα Sportday)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ