Ο εκπρωσοπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο.

Για τον αγώνα με την ΠΑΦΟ: «Δύσκολος αντίπαλος και μία δύσκολη έδρα που λίγες ομάδες θα περάσουν. Θεωρώ ότι στο τέλος η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα καθώς με την ίδια ευκολία που θα μπορούσαμε να πετύχουμε δεύτερο τέρμα μπορούσαμε να ηττηθούμε τελικά. Δεν απογοητευόμαστε, θέλουμε να συνεχίσουμε να προοδεύουμε σαν ομάδα. Σίγουρα είναι γλυκόπικρη η γεύση ωστόσο συνεχίζουμε δυνατά. Κάναμε αρκετές μεταγραφές στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου άρα είναι δεδομένο ότι ακόμη η ομάδα ψάχνει να βρει χημεία. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν πάτησαν γήπεδο. Δεν είναι κάτι που γίνεται από την μία μέρα στην άλλη. Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου και με την δουλειά που γίνεται η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην συνέχεια».

Αγωνιστικά: «Πέραν των γνωστών θεμάτων προστέθηκε αυτό του Γκαρσία αν και ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο καιρό θα είναι εκτός. Προς το παρών στρέφουμε προσοχή μας στο αγώνα με την Αλκή και μετά με τον Ολυμπιακό.»

Για τον κόσμο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο καθώς παρά τις δυσκολίες κοντά στους 600 φίλους μας βρέθηκαν στην ΠΑΦΟ. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε στο πλευρό μας στον αγώνα του Κυπέλλου και φυσικά του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ