Ο Λεάντρο Παρέδες είχε στο πρόσωπό του την ίδια απορία που είχε κι ο Λιονέλ Μέσι τη στιγμή που έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν, με το βλέμμα του να γίνεται μέσα σε λίγη ώρα viral.

Ο Λιονέλ Μέσι στην πρώτη του εμφάνιση στο Παρκ Ντε Πρενς έγινε αλλαγή από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο 76′ κι ενώ μάλιστα, η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λιόν βρισκόταν στο 1-1, με τον Χακίμι να περνάει στη θέση του.

Ο Αργεντινός σταρ δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να αντικατασταθεί και δεν δίστασε να δείξει την έκπληξή του στο Ποτσέτινο, με την απορία να είναι έκδηλη στο πρόσωπό του. Χαρακτηριστικός ήταν ο μορφασμός του προς τον προπονητή των Παριζιάνων την ώρα που πλησίαζε προς τον πάγκο της Παρί. Μάλιστα, οι δύο τους είχαν και έναν σύντομο διάλογο, ενώ ο Μέσι όπως φάνηκε δεν έδωσε το χέρι του στον 49χρονο, αποφεύγοντας τη χειραψία μαζί του.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο Pulga που “πιάστηκε” απροετοίμαστος. Ο Λεάντρο Παρέδες είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση με τον συμπατριώτη του, με την έκφρασή του όταν τον βλέπει να γίνεται αλλαγή να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά viral.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ