Σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση του Βαγγέλη Λιόλιου με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, με φόντο την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών. Οι σκέψεις για το μέλλον, τι γίνεται με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει σηκώσει μανίκια για τα καλά για την επόμενη μέρα της ΕΟΚ, συνεχίζοντας τα διαδοχικά ραντεβού με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ αναμένεται να συναντηθεί με τον Θανάση Σκουρτόπουλο τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συζητήσουν όσα αφορούν τη λειτουργία της Εθνικής Ανδρών. Ο έμπειρος τεχνικός είναι αυτός που (καθ)οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, όχι όμως και στο Προολυμπιακό του Καναδά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το πιθανότερο σενάριο αφορά σε διαδικασία συζήτησης/διαπραγμάτευσης για τη λύση του συμβολαίου που δεσμεύει τις δύο πλευρές για ακόμη δύο χρόνια, προκειμένου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πορευτεί με άλλον “τιμονιέρη” από εδώ και στο εξής.

Ούτως ή άλλως, όπως ο ίδιος ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε τονίσει μεγάλος στόχος του είναι η θέση του head coach της Εθνικής Ανδρών να καλυφθεί από κορυφαίο προπονητή του επιπέδου της EuroLeague, με πρώτο φαβορί τον Δημήτρη Ιτούδη.

Θυμίζουμε πως οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών αφορούν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τα παιχνίδια απέναντι σε Μεγάλη Βρετανία (25/11) και Λευκορωσία (28/11).ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ