Η αλήθεια είναι πως από τόσο νωρίς σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Β’ κατηγορίας δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα ως προς τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο, αλλά και αυτές που θα κινδυνέψουν. Έχουμε όπως μπροστά μας τα πρώτα… δείγματα και μπορούμε να κάνουμε τουλάχιστον προβλέψεις και εκτιμήσεις.

Η Ένωση, για παράδειγμα, μας δίνει την εντύπωση πως θα είναι πολύ δυνατή. Και δεν έχει να κάνει με την πρωτιά της αυτή την στιγμή, αλλά με το συνολικό… πακέτο της! Υπάρχει η εμπειρία, έχουμε το ρόστερ και φυσικά έχουμε για την ώρα και τα αποτελέσματα. Μία και μοναδική απώλεια και αυτή πλέον… χρονολογείται, στην πρεμιέρα κόντρα στον Ερμή (0-0). Από τότε, τρεις νίκες και μάλιστα οι δύο εκτός έδρας απέναντι στις άλλες δύο ομάδες που έπεσαν μαζί της από την Α’ κατηγορία, τη Νέα Σαλαμίνα (0-1) και την Καρμιώτισσα (1-3).
Από εκεί και πέρα, είναι και η Ομόνοια 29ης Μαΐου. Έχει τον ενθουσιασμό της πρωτάρας στην κατηγορία, όμως για την ώρα έχει και τη δυναμική να κάνει κάτι τεράστιο στη σεζόν! Το τελευταίο 0-4 επί του Οθέλλου ήταν ένα ηχηρό μήνυμα από τους πράσινους, όπως και το διπλό επί της Καρμιώτισσας (0-1) τη 2η αγωνιστική. Για αυτές τις δύο ομάδες, λοιπόν, η πρόβλεψή μας είναι πως θα διεκδικήσουν τουλάχιστο την άνοδο. Για την ΕΝΠ προχωράμε ένα βήμα παραπάνω και λέμε ότι είναι το δικό μας πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Με την πάροδο του χρόνου, θα μπορούμε να πούμε κάτι με ασφάλεια και για άλλες ομάδες. Όχι μόνο για τις πρώτες θέσεις, αλλά και για τις τελευταίες. Τώρα όμως είναι πραγματικά νωρίς για να… καταδικάσουμε οποιαδήποτε.

Φινάλε με ισοπαλία
Στον μοναδικό αγώνα της Β’ κατηγορίας που έγινε χθες και ήταν και τελευταίος για την 4η αγωνιστική, η Ολυμπιάδα Λυμπιών και η Αναγέννηση Δερύνειας έφεραν το μοναδικό 0-0 του τριημέρου. Μάλιστα σε κανένα άλλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής δεν είχε προκύψει το σημείο της ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ.

Εφημέρίδα Sport DayΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ