Η είδηση για εμπλοκή του Κύπριου μεγαλοεπιχειρηματία Τζον Χριστοδούλου στα διοικητικά της Ομόνοιας είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια των φιλάθλων, αλλά το μόνο σίγουρο αυτή την ώρα είναι ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο υπάρχει πάρα πολύς δρόμος.

Ο κ.Χριστοδούλου φαίνεται να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτων μετοχών στην Ομόνοια και αυτό που μάθαμε είναι ότι γνωρίστηκε από κοντά και συζήτησε το όλο θέμα με τον Σταύρο Παπασταύρου σε τραπέζι φαγητού που έγινε μετά τον αγώνα της Ομόνοιας στην Αρένα με την ΑΕΚ.

Αυτό που περιμένουμε πλέον είναι να δούμε αν όντως υπάρχει πολύ προχωρημένη κουβέντα ανάμεσα στις 2 πλευρές και σίγουρα το πιο ενδιαφέρον είναι να δούμε αν προκύψει επίσημη ανακοίνωση από το τριφύλλι για το όλο θέμα αφού αντιλαμβανόμαστε ότι τα επόμενα 24ωρα θα γραφτούν και θα λεχθούν πολλά με μικρές ή μεγάλες δόσεις αλήθειας.

Υπενθυμίζουμε απλά ότι η Ομόνοια Ποδόσφαιρο, με πρόεδρο τον κ. Παπασταύρου, ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Ιούνιο του 2018, υπογράφοντας σχετική συμφωνία συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, με το τελευταίο να μην έχει ακόμα τοποθετηθεί στο όλο θέμα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ