Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας, Αγγελής Αγγελή, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στον Χρίστο Παπακώστα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Καρμιώτισσα και στην Εθνική.

Για την Καρμιώτισσα: «Στην Καρμιώτισσα είναι όλα μια χαρά, είναι δίπλα μας οι διοίκηση. Πρέπει και εμείς να ανταποδώσουμε και να πάρουμε νίκες. Χρειαζόμασταν πάρα πολύ τη διακοπή, τώρα αρχίσαμε να μπαίνουμε στο κλίμα, αδικήσαμε τον εαυτό μας στην αρχή, όμως εντάξει είναι μακρής ο δρόμος».

«Στο παιχνίδι με την ΕΝΠ αδικήσαμε τον εαυτό μας. Ήταν καλή στην αρχή η Ένωση, όμως μετά εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα».

Πέρσι νομίζω μπορούσε να μείνει στην Α’ κατηγορία Καρμιώτισσα, βιάστηκε στην αρχή. Τώρα όπως και να ‘χει είναι στην Β’ κατηγορία, όμως να κάνουμε υπομονή και σε λίγους μήνες θα είμαστε στην Α΄ κατηγορίας.

Είναι πιο δύσκολο από την Α’ κατηγορία η Β’. Η ατμόσφαιρα και οι ώρες που παίζουμε, δεν ξέρεις τι θα βρεις. Είναι δύσκολο, έχει πολλές μάχες στο γήπεδο.

Για την Εθνική: «Δε θέλω να ρίξω την ευθύνη σε κανένα. Δε φταίει κανείς. Χθες ήμασταν έτοιμοι να γράψουμε καλά άρθρα και στο 98’ ήρθε το γκολ και τότε τα αλλάξαμε στο ότι δεν είμαστε καλοί. Εμείς στην Κύπρο μια ζωή θα έχουμε δύσκολα, είναι δύσκολο το έργο μας. Πάντα θα είμαστε δεύτεροι στην ομάδα μας, πάντα επιλέγουν τους ξένους. Πρέπει να πηγαίνει καλά η Εθνική για να πάει καλά και ο Κύπριος παίκτης και να πάει στο εξωτερικό, αν δεν πάει καλά δεν ασχολείται κανένας. Οι νέοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι εύκολο. Δεν είναι όπως όταν παίζουν παιδιά με τους φίλους τους. Μια ζωή βασανιέσαι με τις μάππες. Βάζουμε πολλή πίεση και στον εαυτό μας».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ