Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την έως τώρα πορεία των «κιτρινοπράσινων» στο πρωτάθλημα, για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ (Σάββατο) και για την παρουσία του κόσμου.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε ανεπηρέαστη από το εξαιρετικό αποτέλεσμα και την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε και να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα. Περιμένουμε, ωστόσο, ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι όπως λέει και ο προπονητής μας. Δεν συμφωνούμε ότι μετά από ένα δείγμα πέντε αγωνιστικών ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η ΠΑΕΕΚ είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τις τα παιχνίδια, έχει κερδίσει θετικές εντυπώσεις και είναι μεγάλη επιτυχία που εκπροσωπείται η κατεχόμενη μας Κερύνεια στην Α’ Κατηγορία με την ΠΑΕΕΚ. Μπήκαμε μετά το Σαββατοκύριακο στην τελική ευθεία της προετοιμασίας. Επέστρεψαν οι περισσότεροι διεθνείς παίκτες. Ο Ροσάλες δεν μπορεί να υπολογίζεται για το Σάββατο γιατί είναι εκτός Κύπρου, ενώ και οι υπόλοιποι πέντε που είναι τραυματίες και έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι, τους περιμένουμε να επιστρέψουν το συντομότερο. Την Παρασκευή θα γνωρίζουμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι».

Για τον Τιάγκο: «Ένα από τα μεγάλα παραδείγματα ότι έχουμε μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης είναι ο Τιάγκο. Δεν τον είχαμε στα μέχρι τώρα παιχνίδια μας, όμως με την παρουσία του στην Κύπρο τα προηγούμενα χρόνια έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Τον περιμένουμε πως και πως να αγωνιστεί με την ομάδα μας, γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητές του και τις βοήθειες που μπορεί να μας δώσει».

Για τον κόσμο: «Στην Πάφο και στη Λεμεσό είχαν κάτι παραπάνω από δυναμική παρουσία. Και αυτό ενθουσίασε και τον προπονητή και τους παίκτες, αλλά και τη διοίκηση. Τώρα παίζουμε στο ΑΕΚ Αρένα. Τον πήχη τον τοποθέτησε ο κ. Καραπατάκης που είπε ότι περιμένει τουλάχιστον 3000 κόσμο. Είναι απόγευμα Σαββάτου, σε καλή ώρα και η ομάδα προέρχεται από καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε από τον κόσμο να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Έχουμε ανακοινώσει και τις λεπτομέρειες και τιμές των εισιτηρίων. Και περιμένουμε πως όσο προχωράμε στη σεζόν θα έχουμε περισσότερη ανταπόκριση. Δεν έχουμε κανένα παράπονο μέχρι στιγμής».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ