Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Νίκος Ζήσης είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Λιόλιου για να αναλάβει team manager στην Εθνική Ανδρών και οι δύο πλευρές προχωρούν για να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους.

Μια είδηση με ιδιαίτερο και σημειολογικό χαρακτήρα προέκυψε στην επικαιρότητα της Εθνικής Ομάδας, λίγο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας για τα «παράθυρα» από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sdna.gr, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, έχει επαφές με τον Νίκο Ζήση, στον οποίον θέλει να δώσει τη θέση του team manager στη «γαλανόλευκη».

Προφανώς, πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση, καθώς ο 38χρονος πρώην παίκτης γνωρίζει όσο λίγοι την… πραγματικότητα εντός της «επίσημης αγαπημένης» και έχει τιμήσει την Εθνική, υπηρετώντας την για πάνω από 20 χρόνια.

Ο χρυσός πρωταθλητής στο Eurobasket του 2005 βλέπει με θετικό μάτι την εν λόγω προοπτική, κατανοώντας πως ο συγκεκριμένος ρόλος είναι απόλυτα ταιριαστός με το προφίλ και τις ικανότητές του. Έτσι, οι δύο πλευρές προχωρούν, με στόχο να συμφωνήσουν και να αρχίσουν μια ενδιαφέρουσα συνεργασία. 

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως ο… παθιασμένος με το μπάσκετ Ζήσης φαίνεται πως έμεινε μακριά από τον αγαπημένο του χώρο μόνο για λίγους μήνες. Στις 28 Ιουνίου ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ανακοίνωσε το «αντίο» του από τα παρκέ και πλέον βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΟΚ για να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα, αυτή τη φορά από μια διαφορετική θέση. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ