Οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι πολύ μικρές. Μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής καμιά ομάδα δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη βαθμολογία και μάλιστα η διαφορά των πρωτοπόρων μίκρυνε κι άλλο μετά τα αποτελέσματα που υπήρξαν. Tη νίκη της αγωνιστικής πήρε η Ολυμπιάς Λυμπιών με 1-0 μέσα στο Παραλίμνι επί της Ένωσης. Έτσι δεν την άφησε να ξεφύγει και μάλιστα την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς. Τόσους έχει και η Ομόνοια 29ης Μαΐου μετά την ισοπαλία της με την Ξυλοτύμπου, σε ακόμα ένα παιχνίδι που δεν κέρδισε το φαβορί. Για να καταλάβει κανείς πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός και πόσο μικρές είναι οι αποστάσεις, η Ξυλοτύμπου με εφτά βαθμούς είναι στην 11η θέση και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή. Οπότε η μάχη της ανόδου αναμένεται να κορυφωθεί στη συνέχεια, αφού υπάρχει πολύς δρόμος και είναι ακόμα νωρίς να εξαχθούν συμπεράσματα για το ποιοι θα τη διεκδικήσουν.
Χθες ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική με δύο αγώνες. Η Αγία Νάπα πανηγύρισε το πρώτο της φετινό τρίποντο με 3-1 μέσα στην έδρα του ΑΣΙΛ Λύσης και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας. Εκεί πήγε η ομάδα της Λύσης μετά την ήττα της. Στο άλλο παιχνίδι ο Αχυρώνας Λιοπετριού έμεινε στο 1-1 με την Ομόνοια Αραδίππου.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, ο Χαλκάνορας Ιδαλίου πέρασε από την έδρα της Ομόνοιας Ψευδά με 3-2. Με τη νίκη ο Χαλκάνορας έκανε βαθμολογικό άλμα και ανέβηκε στην τρίτη θέση με ένα βαθμό λιγότερο από τους πρωτοπόρους. Αντίθετα η Ομόνοια Ψευδά έμεινε στα χαμηλά με τέσσερεις βαθμούς.

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΣΤΟΚ
Τεράστια νίκη (0-4) σε έκταση πήρε η Γεροσκήπου μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ Κλήρου στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική του β’ ομίλου της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν τέταρτοι και άφησαν τους αντίπαλους τους στην τελευταία θέση. Στον α’ όμιλο δεν υπήρξαν χθες αγώνες, αφού όλη η 3η αγωνιστική διεξήχθη το Σάββατο.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ