Ο Εστεμπάν Σακέτι μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα και σε μετάφραση Ουρανίας Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Για την Αλκή: «Είναι πολύ καλά στην Αλκή, η Β’ κατηγορία είναι πολύ δυνατή. Υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες που θέλουν να ανέβουν στην Α’ κατηγορία και είναι δύσκολο να μαζέψεις βαθμούς. Στην Αλκή είμαι πολύ ευχαριστημένος, υπάρχουν καλές καταστάσεις, οι άνθρωποι της Αλκής είναι καλοί και μου συμπεριφέρονται πολύ καλά από την αρχή».

Για το επίπεδο της Β’ κατηγορίας: «Είναι πιο επιθετικό το παιχνίδι στην Β’ κατηγορία. Οι εγκαταστάσεις είναι πιο μικρές και τα γήπεδα είναι πιο μικρά, έχει πολλές δυνατές ομάδες με πολύ πάθος. Είναι πιο δύσκολο να παίζεις στην Β’ κατηγορία, δεν υπάρχει χώρος για να δείξεις το ταλέντο σου, δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ, αλλά με τον καιρό συνηθίζω».

Αν είχε προτάσεις και από Α’ κατηγορία πριν αποφασίσει να πάει στην Αλκή: «Γνώριζα ότι η Αλκή ήταν ένας ιστορικός σύλλογος. Στην αρχή είχα προτάσεις από διάφορες ομάδες. Η πρόταση της Αλκής ήταν η πιο συμφέρουσα για το μέλλον μου και ελπίζω να ανέβουμε στην Α’ κατηγορία, εκεί όπου ανήκει η ομάδα».

Αν παρακολουθεί την Α’ κατηγορία: «Δεν βλέπω πολλά παιχνίδια, όμως παρακολουθώ τις εξελίξεις, γιατί έχω πολλούς φίλους που παίζουν σε αυτήν».

Για τον Απόλλωνα: «Παρακολουθώ την πορεία του, είχαν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Έχασαν στα τελευταία παιχνίδια. Θέλω τα καλύτερα για τον Απόλλωνα, έχω πολύ καλές αναμνήσεις, ενώ παίζουν πολλοί φίλοι μου και θέλω να τα πάνε καλά. Δεν έχω επισκεφθεί το Κολόσσι, όμως θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στα παιδιά εκεί, για να τα πάνε καλά».

Για τους οπαδούς του Απόλλωνα που τον θυμούνται ακόμα: «Και σε μένα λείπουν οι οπαδοί του Απόλλωνα. Πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό, το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου και θέλω να πάνε καλά. Θέλω να στείλω και εγώ τις καλύτερες ευχές μου».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ