Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Μαγνήτης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το φετινό πρωτάθλημα και κυρίως για τους «γαλαζοκίτρινους».

«Οι λεγόμενες μικρές ομάδες βγάζουν πόδι στις μεγάλες, όμως πιστεύω ότι στο τέλος οι παραδοσιακές ομάδες θα είναι εκεί για τον τίτλο. Ακόμη και ο ΑΠΟΕΛ που έμεινε πίσω βαθμολογικά, όπως και η Ομόνοια. Θα πάει μέχρι τέλους για να βγάλουμε πρωταθλητή ή για τα εισιτήρια της Ευρώπης. Ο Άρης μου έκανε μεγάλη εντύπωση και για την ποιότητα των παικτών που διαθέτει. Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως θα κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στον ΑΠΟΕΛ φαινόταν μια αδιαφορία τα προηγούμενα παιχνίδια και ο Σωφρόνης τους ξύπνησε. Ζει το παιχνίδι ο Σωφρόνης και αυτό βοηθά και τους παίκτες, δυστυχώς κάποιοι παίκτες τραυματίζονται πάρα πολύ συχνά, όπως για παράδειγμα ο Ντε Βινσέντι και υπάρχουν κάποια πράγματα σε βάζουν σε σκέψεις. Δεν γίνεται να παίρνεις ένα ποσό που ίσως ούτε ο ΠτΔ να παίρνει και να κάθεσαι ένα μήνα και να τραυματίζεσαι με την επιστροφή σου. Πρέπει να μπει μια ρήτρα στα συμβόλαια σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν ξέρω αν είναι θέματα που μπορούν να λυθούν άμεσα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά σίγουρα πρέπει να λυθούν. Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι το κλειδί για τη μετέπειτα πορεία του. Αν το κερδίσει, αποκτά τρομερή ψυχολογία».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ