Ο Ντελόντε Γουέστ είχε νέες περιπέτειες με την Αστυνομία αφού συνελήφθη μεθυσμένος το βράδυ της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, πριν αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Ο Ντελόντε Γουέστ απασχόλησε για ακόμη μία φορά τις Αρχές των ΗΠΑ, αφού συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όπως αναφέρει το West Palm Beach TV, ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ εθεάθη να χτυπάει την κεντρική είσοδο του αστυνομικού τμήματος της περιοχής και να βρίζει, έχοντας δύο μπουκάλια αλκοόλ στα χέρια του.

Οι αστυνομικοί τον πλησίασαν ενόσω αυτός αποχωρούσε από το σημείο, αλλά εκείνος αντιστάθηκε στη σύλληψη προς στιγμήν. Ακολούθως, ο ένας εκ των δύο τον απείλησε με τέιζερ, γεγονός που τον έκανε να γονατίσει και να σηκώσει τα χέρια προκειμένου να του βάλουν τις χειροπέδες.

Εν τέλει, παρέμεινε στο κρατητήριο για μερικές ώρες, μέχρι να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση στις 5:46 τα ξημερώματα.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν, ο Ντελόντε Γουέστ είχε φτάσει στο σημείο να ζει στους δρόμους, έχοντας χάσει όλα τα χρήματα που έβγαλε από το ΝΒΑ κι όντας εξαρτημένος από τα ναρκωτικά. Κάτι που έφερε την επέμβαση του Μαρκ Κιούμπαν, με έξοδα του οποίου εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης της Φλόριντα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ