Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Για την πορεία της Νέας Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα: «Δεν είναι αναμενόμενη η πορεία της ομάδας, δεδομένης και της ποιότητας που έχει η ομάδα και του πλάνου που θέσαμε κάτω. Όμως με τις πρώτες αναταραχές δεν πανικοβαλλόμαστε, προβληματιζόμαστε όλοι μαζί και έχουμε την πεποίθηση πως τα πράγματα θα αλλάξουνε. Δεν μας ικανοποιούν οι εμφανίσεις, όπως και τα αποτελέσματα. Είναι θέμα προσαρμογής και όσο περνάει ο καιρός πιστεύουμε πως τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές είναι ποδοσφαιριστές Α’ κατηγορίας και θα πρέπει να προσαρμοστούν το συντομότερο. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία, ούτε μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Θα πρέπει να ανταποκριθούν όλοι στις απαιτήσεις».

Για τον κόσμο: «Έχουμε κάνει αποτύπωση της κατάστασης και βλέπουμε πως τα πράγματα θα βελτιωθούν. Συσπείρωση από τον κόσμο, να μείνουν κοντά και όλα θα πάνε καλά».

Για τον προπονητή: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή και ούτε μας πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Ο κόσμος δικαιολογημένα έχει παράπονα, όμως εμείς παραμένουμε ψύχραιμοι και με προβληματισμό και συνεχίζουμε. Άλλωστε είμαστε τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή, αλλά και τέσσερις βαθμούς από τον πυθμένα. Δεν θα πέσουμε σε λάθη του παρελθόντος».

Για τον επόμενο αγώνα: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας, με μία ομάδα που έχει αξιόλογη παρουσία. Με την ίδια σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και με πίστη στις δυνάμεις μας».

Για τα αγωνιστικά: «Μένουν ακόμα δύο προπονήσεις, μέχρι σήμερα όμως όλοι είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ