Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Για τα έκτροπα στα κτίρια ΚΟΑ, ΚΟΠ και Σύνδεσμου Διαιτητών: «Χθες και σήμερα, αντί να συζητάμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, συζητάμε για άλλα πράγματα. Θέλουμε να καταδικάσουμε τα έκτροπα που έγιναν στα κτήρια ΚΟΑ, ΚΟΠ και Σύνδεσμο Διαιτητών και ελπίζω οι αρμόδιοι να βρουν τους υπεύθυνους. Έχουμε πει πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι όσον αφορά τη διαιτησία. Είναι κάτι που λέγαμε από την αρχή και νοιώθαμε σαν μοναχικοί καβαλάρηδες. Πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι».

Για την προετοιμασία για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι έχουν μειωθεί κατά πολύ τα προβλήματα και έχουν αυξηθεί για τα καλά οι επιλογές. Έχουμε δύο ακόμα προπονήσεις και ελπίζουμε να πάμε στο παιχνίδι με όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές. Σάββατο μεσημέρι θα γίνει η δημοσιογραφική του προπονητή μας και θα πούμε περισσότερα».

Για τα εισιτήρια: «Έχει πάει πάρα πολύ καλά η διάθεση των εισιτηρίων, έχουν μείνει περίπου 200 εισιτήρια για να εξαντληθούν. Είναι μικρός ο αριθμός των εισιτηρίων που είχαμε στη διάθεσή μας και δώσαμε προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια και την στήριξη».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ