Δεν είμαστε κολλητάρια και πολύ πιθανόν να μην με συμπαθεί ο άνθρωπος. Μπορεί να έχω και εγώ τους ενδοιασμούς  εκ των τοποθετήσεων του σε αρκετές περιπτώσεις… δεν σημαίνει όμως ότι δεν οφείλω να σεβαστώ την άποψη του Κώστα Χριστοδούλου, γνωστός ως Καραβίδας. Έκανε μια δήλωση ο πρόεδρος της Δόξας περί επενδυτών και το πήραμε «μανιάτικο» από την Τρίτη το πρωί ότι πρέπει να κλείσουμε τα μικρόφωνα, να μην του δίνουμε τον λόγο διότι είναι επικίνδυνος και προκλητικός. Τι είναι αυτό που ενόχλησε ακριβώς τους ποδοσφαιρόφιλους FANS των Social media διότι από αυτούς πήρα την αφορμή να καταθέσω και την δική μου άποψη για τους αλλοδαπούς μεγιστάνες.

Ναι! Είμαστε σύμφωνοι ότι ο Καραβίδας ήταν μάνατζερ και τώρα πρόεδρος ομάδας και εξυπηρετεί τις δικές του δουλειές. Άλλωστε  παραδέχθηκε του λόγου τω αληθές στην εκπομπή του Άλκη την Τρίτη το πρωί ΕΔΩ. Από αυτόν όμως δεν ψώνιζαν  για χρόνια σχεδόν όλες οι διοικήσεις των ομάδων σας; Καλός, κακός, ανάποδος και παμπόνηρος έκανε την δουλειά των άλλων και την δική του και ας μην ξεχνιόμαστε με μπόλικο «κούντημα» στο κράτος έφτιαξε και γήπεδο στην Περιστερώνα.

Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα σε τούτο τον τόπο;

Προσβλητική κριτική χωρίς επιχειρήματα και με οπαδική ταυτότητα.

Καλά! Τι καινούργιο ακούσαμε;

Έχετε την αίσθηση ότι οι Ρώσοι, Κινέζοι, Σαουδάραβες και λοιποί ξενόφερτοι επενδυτές έρχονται στην Κύπρο γιατί το Cyprus football αποτελεί δέλεαρ;  Εννοείται πως γίνεται ξέπλυμα! Τώρα να λέμε αλλά λόγια να αγαπιόμαστε; Στο βωμό του χρήματος πουλάμε και την ψυχή μας στον διάβολο σε τούτο τον τόπο. Εμένα προσωπικά δεν με χαλά καθόλου αυτό το νέο εξωτικό φρούτο που μπαίνει και στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Άλλωστε εξασφαλίζουμε και την δημοσιογραφική πλευρά διότι ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, το χρήμα ρέει άφθονα και να προβλέψω το εξής: Μέχρι την επόμενη 5ετια η επένδυση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο θα μονοπωλεί εξ ολοκλήρου στην μικρή μας Λίγκα.

Ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο μας κ. Χριστοδούλου έχει πάψει προ πολλού, με το ξένο-μάζωμα παικτών τις μίζες τις προμήθειες τα στημένα παιχνίδια, τα τηλεοπτικά. Άρα; Για πιο ρομαντισμό αναφερόμαστε;

Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον σε 10 χρόνια θα καταρρεύσει και πιθανότατα να αφανιστούν ομάδες από το προσκήνιο. Βέβαια όλα τείνουν σωστής προνοητικότητας και έπειτα διαχείρισης. Να μην ξεχνιόμαστε ότι στα «σκαριά» και η περιβόητη λίγκα (European Super League) των μη μου άπτου (επίλεκτων) ομάδων. Όλα για το χρήμα πλέον και μιλάμε για «φρου-φρου  και αρώματα»;

Ας μην ψάχνουμε για εύκολα θύματα/ Όλοι φέρουμε ευθύνη!

Συνήθως ο τολμών  παρεξηγείται για την έκφραση της άποψης όπως έπραξε και για προηγούμενα ζητήματα ο Καραβίδας και ας μην στοχοποιούμε πάντοτε συγκεκριμένα άτομα και να τα μετατρέπουμε σε εγκληματικά στοιχεία του ποδοσφαίρου. Άλλωστε ο καθένας βρίσκει και κάνει σε αυτή την χώρα και το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας.

Άλλωστε τα διαβατήρια είχαν καλή τιμή όπως και οι ομάδες μας!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ