Ακόμη και ο Μπεργκ το αντιλαμβάνεται!

Δεν αμφισβητώ την προπονητική άποψη ότι ουδείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αντικατασταθεί, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η παρουσία αποτελεί μοχλό εκκίνησης και Ιωάννης Κούσουλος είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα από κάθε άλλον στην Ομόνοια. Καλός ο Μιξ ο «Μπάσι» και ο Ζόρντι αλλά χωρίς «Κούσο» η ομάδα δεν ρέει και δια ταύτα παραρρέει. Όπως και να το πούμε η ομάδα δεν εμπνέει.. χωρίς το Ιωάννη και ιδιαιτέρως δεν συνδέει την ομάδα μπροστά και πίσω. Ας μην το ψάχνουμε σε βάθος διότι το πρόβλημα που έχει ο Νορβηγός έχει να κάνει με την απουσία του παικταρά.

Έχει δουλευτεί πολύ αυτό το παιδί με κόουτς τον Χενιγκ και θεωρώ ότι έχει εφαρμοστεί το πλάνο πρωταθλητισμού στο προφίλ του αρχηγού.

Ηγετικός-καθοδηγητικός με κοψίματα, ραψίματα και όταν λάχει σκόρερ..

Ο Ιωάννης προσδίδει σιγουριά και κυρίως ηρεμία στον άξονα ενώ ξέρει να σπάσει μπάλες την κατάλληλη στιγμή σε απεγκλωβισμένο τοπίο.

Το παραδέχθηκε και πριν από την Βασιλεία ΕΔΩ

Αυτό είναι το ΜΕΙΟΝ (αγωνιστικά) και ο ένας από τους  λόγους που δεν έχει και δεν μπορεί να αναφέρει ξεκάθαρα ο Μπεργκ για ευνόητους λόγους.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ