Το λες και ιστορικό για την ΠΑΕΕΚ, το σημερινό πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της με αντίπαλο την Ομόνοια, στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας. Στο Μακάρειο, συγκεκριμένα, όπου η ομάδα της Κερύνειας θα επιχειρήσει να συνδυάσει την εμπειρία, με θετικό αποτέλεσμα.

Για να μην μείνει στις εντυπώσεις και να διεκδικήσει με συνέπεια το βαθμολογικό κέρδος, θα χρειαστεί την αγωνιστική υπέρβαση λόγω της ανωτερότητας των φιλοξενουμένων. Με άλλα λόγια, οι παίκτες του Μάκη Σεργίδη θα χρειαστούν πολύ περισσότερα από μια σφιχτοδεμένη ανασταλτική συμπεριφορά, είτε τους βγει στην πορεία του ματς είχε όχι.

Αυτοπεποίθηση υπάρχει. Είναι ευδιάκριτη η θέληση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου πως έχουν την ικανότητα να αποδείξουν ότι η «σταχτοπούτα» του κυπριακού πρωταθλήματος δεν ανέβηκε για να περάσει απαρατήρητη και να πέσει. Ούτε τους απογοητεύει το γεγονός ότι ενώ είχαν βάλει από νωρίς 4 βαθμούς στην τσέπη, ακολούθως γνώρισαν διαδοχικές ήττες. Θα τα δώσουν όλα για την ανάκαμψη.
Βάσει των χθεσινών δεδομένων, ο τεχνικός της ΠΑΕΕΚ δεν υπολογίζει στους Βαρέλα και Μασάδο. Έχει όμως ξανά στη διάθεσή του, τον Δημητρίου και τον Σουμαόρο.
Η διοίκηση από την πλευρά της, συνέχισε τις εκκλήσεις στους Κερυνειώτες φιλάθλους να δώσουν το παρών τους στο Μακάρειο και να στηρίξουν ηθικά την ομάδα της κατεχόμενης πόλης τους.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ