Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας Μάριος Μιτσίδης μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο.

Αναλυτικά

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ : «Το Σάββατο παίζαμε με μία από τις ποιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Η γεύση που μας αφήνει το αποτέλεσμα είναι πικρή καθώς δείξαμε ότι στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Το αποτέλεσμα μας άδικο παρά το ότι είμασταν πίσω με 2-0. Σημαντικός ο βαθμός σίγουρα ενόψει της συνέχειας. Θα είμαστε σκληρό καρύδι. Θεωρώ μας αδικεί η θέση μας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο δρόμος ακόμη είναι μεγάλος».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Tα παιχνίδια φέτος είναι πάρα πολύ σκληρά, δεν υπάρχει τίποτα εύκολο πόσο μάλλον με την ΑΕΚ που είναι και φέτος πού δυνατή ωστόσο στόχος μας πάντα το βαθμολογικό κέρδος».
Αγωνιστικά : «Απουσίες υπάρχουν ωστόσο με την ΑΕΚ θέλω να πιστεύω θα υπάρχουν επιστροφές. Είναι ακόμη νωρίς».

Για την διαιτησία: «Θεωρώ ότι πέναλτι υπήρχε αλλά δεν είμαι ιδικός έτσι δεν θέλω να επεκταθώ. Ο Εθνικό στηρίζει τους Κύπριους διαιτητές ωστόσο θα πρέπει και οι διαιτητές μας να είναι έτοιμοι και φορμαρισμένοι για όλα τα παιχνίδια. Στον εν λόγο αγώνα αρκετές φάσεις αισθανόμαστε ΄’ότι αδικηθήκαμε από την διαιτησία. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε κάτι σκόπιμο ωστόσο πρέπει άμεσα να βελτιωθούν καθώς πιστεύω ότι αρκετά παιχνίδια στο μέλλον δεν θα κριθούν από τους ποδοσφαιριστές».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ