Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΠΟΕΛ, στον απόηχο του ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

“Χθες δεχθήκαμε μια ανοικτή πρόσκληση από την ΑΕΛ, για καταγγελία του διαιτητή του αγώνα μας.

Η πρόκληση-πρόσκληση από εμάς προς όλους ανεξαιρέτως και ειδικά σε κάποια «ευαίσθητα» ΜΜΕ, που από χθες προσπαθούν αλλά δεν τα καταφέρνουν, να στοιχειοθετήσουν εύνοια προς τον ΑΠΟΕΛ, είναι να μας επισημάνουν ποια ήταν τα διαιτητικά λάθη του διαιτητή που ευνόησαν τον ΑΠΟΕΛ.

Και απευθύνουμε τα εξής ερωτήματα:

  1. Ήταν τα δύο ξεκάθαρα πέναλτι σε μια φάση;
  2. Ήταν τα δύο ακυρωθέντα γκολ, με τις γραμμές να τοποθετούνται για ακόμα μια φορά κατά το δοκούν;
  3. Ήταν η ασυνεννοησία που προέκυψε για ακόμα μια αγωνιστική, σχεδόν σε όλους τους αγώνες αφού οι VARιστες (είτε Κύπριοι είτε ξένοι) υπολείπονται κατάρτισης με αποτέλεσμα να βλέπουμε καθυστερήσεις με διακοπές 7 και 8 λεπτών, για ξεκάθαρες φάσεις;
  4. Είναι η αναφορά από πλευράς ΑΕΛ πως στις τάξεις της διαιτησίας υπάρχουν «μέντορες» που κατέχουν πόστα παρατηρητών και προστατεύουν τα «πουλέν» τους; Πραγματικότητα για την οποία ο ΑΠΟΕΛ έχει αναφερθεί δεκάδες φορές στο παρελθόν;

Και η ΑΕΛ και οποιαδήποτε άλλη ομάδα το επιθυμεί, θα μας έχει σύμμαχους απέναντι σε αυτούς. Εμείς δεν αλλάζουμε την στάση μας ανάλογα με το τι μας βολεύει. Ούτε τις δηλώσεις μας, αναφέροντας τη μια αγωνιστική ότι η διαιτησία είναι καλή και την επόμενη κάνουμε στροφή «180 μοιρών» όπως έχουν κάνει άλλες ομάδες φέτος. Αν πρέπει να έρθουν ξένοι διαιτητές, να έρθουν. Από την επόμενη κιόλας αγωνιστική. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε εισήγηση.

Ο ΑΠΟΕΛ χθες πήρε μια καθαρή νίκη. Επιστρέφει μαζί με τον κόσμο του. Και όσοι θέλουν να τον πολεμήσουν θα βρουν σύσσωμο τον ΑΠΟΕΛ, απέναντι τους”.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ