Ανήσυχος παρουσιάστηκε στον SUPER SPORT FM 104 ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας  Δημήτρης Βραχίμης για την ασφάλεια που παρέχει το κοινοτικό γήπεδο Π. Πολεμιδιών. Έκανε έκκληση στον ΚΟΑ και στους αρμοδίους φορείς να επιληφθούν του θέματος

«Το σοβαρό πρόβλημα έχει να κάνει με την φυσική μας έδρα στα Π. Πολεμίδια όπου οι εγκαταστάσεις δεν παρέχουν καθόλου ασφάλεια σε ποδοσφαιριστές, φιλάθλους αλλά ούτε και σε εμάς τους ιδίους. Παρατήρησα κάποιες φωτογραφίες και αναρτήσεις από συναδέρφους σας για τις ξύλινες κερκίδες του γηπέδου μας. Με την Ν. Σαλαμίνα φιλοξενήσαμε αρκετούς φιλάθλους και είμασταν υπό το φόβο να μην σπάσουν οι εξέδρες ενώ  είχαμε και κάποιες μικροεντάσεις στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων.

Με την λήξη του αγώνα οι οπαδοί της Ν. Σαλαμίνας κατευθύνθηκαν με απειλητική διάθεση προς τα αποδυτήρια μας με αποτέλεσμα κουνώντας τα κάγκελά να ανοίξουν και ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν είχαμε άλλα χειρότερα.. Με ανησυχεί αρκετά το θέμα. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα; Εμείς δώσαμε 100 εισιτήρια και οι φίλαθλοι ήταν διακόσιοι διότι έβρισκαν άλλο τρόπο να εισέρθουν στο γήπεδο. Ζητήσαμε βοήθεια από τους αρμοδίους και τον ΚΟΑ για να διευθετηθεί το ζήτημα ειδικά με τις εξέδρες οι οποίες  αποτελούνται από ξύλα 30 χρόνων. Πραγματικά ανησυχώ και φοβάμαι για τα χειρότερα»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ