Στον Super sport FM 104 στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τον Άλκη Μπότσο μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου…

Για την Εθνική ομάδα: « Με τον τρόπο που εφαρμόζει η UEFA τις διοργανώσεις δίνει την ευκαιρία για ρυθμό στους παίκτες και περιμένουμε ότι θα δώσει μια βελτίωση παρόλο που τον τελευταίο καιρό πέφτουμε από τα σύννεφα με την ευκολία που χάνουμε. Παρακολούθησα χθες την Ελπίδων και παρά την ήττα είδα μια ποιότητα στο υλικό. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε κάποια στοιχεία μπροστά στις δυο εστίες. Παρατήρησα πρόβλημα στις αποστάσεις και στα μαρκαρίσματα και δεν είναι θέμα ποιότητας αλλά εκπαίδευσης. Με αυτή την στάση θα σε τιμωρήσει ο αντίπαλος. Είναι γενικότερα θέμα ποδοσφαιρικής παιδείας και έμφασης σε σημαντικές λεπτομέρειες. Να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση»

Για την κριτική στο Νίκο Κωστένογλου: Αυτό που γίνεται με την κριτική στον Κωστένογλου διαφωνώ το να βγάζουμε τα απωθημένα μας. Δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα.

Για το ΑΠΟΕΛ και το ντέρμπι στην «Αρένα»: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ διότι έχει απέναντι μια ΑΕΚ που έχει καλή ψυχολογία, την έδρα και πολλά καλά στοιχειά από την αρχή της σεζόν. Για το ΑΠΟΕΛ το θετικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα βγάζει μια καλή εικόνα μέσα από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ακόμη και ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια αναγνωρίζοντας τα προβλήματα και σέβεται και την προσπάθεια που γίνεται ενώ έχει συμβάλει στην μερική μεταμόρφωση της ομάδας. Οι παίκτες πρέπει να γίνουν αδιαμφισβήτητοι και δίνω το παράδειγμα του Κβιλιτάια που μπορεί να πιστωθεί ως αδιαμφισβήτητος και αυτό συνέβη λόγω της καλής ψυχολογίας που άρχισε να αποκτά. Το ίδιο ισχύει και με τον τερματοφύλακα Σκουφέτ που χρειάζεται να αποκτήσει ψυχολογία με κάποιες καλές αποκρούσεις.  Όμως εκτιμώ πολύ και τις ικανότητες του Νεόφυτου Μιχαήλ»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ