Δεν έφταναν τα ban στην ΑΕΚ, ήρθε και η επιστολή του Γιανίκ Μορέιρα προς τον ΕΣΑΚΕ για τη μη καταβολή της δόσης προς το μέρος του, με την Ένωση να απειλείται άμεσα με αφαίρεση βαθμών από την Stoiximan Basket League!

Η Επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» για την κίνηση του Μορέιρα, τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα πρέπει μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες να διευθετήσει την οφειλή προς τον πρώην παίκτης της, αλλιώς η υπόθεση θα οδηγηθεί στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει την αφαίρεση ενός βαθμού από την Ένωση.

Μάλιστα ο Μορέιρα δεν είναι ο μόνος που προσέφυγε στον ΕΣΑΚΕ, αφού κι άλλοι πρώην παίκτες των «κιτρινόμαυρων» είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν την ίδια οδό για τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και αν από την Ένωση αφαιρεθεί τελικά ένας βαθμός, τότε έχει στη διάθεσή της 15 εργάσιμες ημέρες ώστε να διευθετήσει την οφειλή, άγνωστο ωστόσο παραμένει τι θα συμβεί αν και οι υπόλοιποι αθλητές απευθυνθούν στον ΕΣΑΚΕ.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ