Το ΑΠΟΕΛ δεν έθελξε με την απόδοση του στην «Αρένα» ,διατήρησε όμως μια σειρά αγώνων χωρίς να επανέρθει στο δρόμο των αποτυχιών και αυτό μεταφράζεται ως βελτίωση σε πολλούς τομείς περά του αγωνιστικού όπως η ισορροπία στην ψυχολογία του συνόλου.

Ο Σοφρώνης Αυγουστή κερδίζει τα εύσημα διότι εχει προσδώσει μέσα από τα συνεχόμενα αγωνιστικά προβλήματα να δημιουργήσει αποφασιστικότητα σε ένα πιο αισιόδοξο κλίμα.

«Κρατώ τα αντανακλαστικά και την αντίδραση του Σωφρόνη στο δεύτερο μέρος. Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι οδηγός για το πως θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια» σημείωσε στον Super sport FM 104 σήμερα το πρωί ο Τάκης Αντωνίου.

Αυτό που σημείωσε ο κ. Αντωνίου λοιπόν εχει να κάνει  με την διαχείριση και υπομονή του Σοφρώνη εν μέσω πίεσης και προβληματων.

Απεναντι στην Ομόνοια, θα αποδειχθεί εαν το «γαλαζοκίτρινο» συγκρότημα μπορεί να επιβιώσει σε ένα ακόμη ντέρμπι με απαιτήσεις και συνάμα σημαντικές απουσίες και εάν αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα μπορέσουν να δικαιώσουν την φήμη τους.

Επίσης ο κ. Αντωνίου επιβεβαιώθηκε για την ατάκα των αδιαμφισβήτητων παικτών αναφερόμενος λίγες εβδομάδες νωρίτερα στην παρουσία του Σκουφέτ. Όντως ο Ιταλός απέδειξε ότι μπορεί να υπερασπιστεί με σθένος  την εστία και να εξυπηρετήσει την ομάδα σε δύσκολες συνθήκες.

Ουσιαστικά, αυτό επιιβάλλεται να γίνει σταδιακά και με τα υπόλοιπα «γρανάζια» του συνόλου ωστε να τείνουν αδιαμφισβήτητοι όπως επισήμανε χαρακτηριστικά και για μια ακόμη φορά σήμερα το πρωί ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ

«Υπάρχουν παίκτες που πρέπει να γίνουν αδιαμφισβήτητοι. Δεν πρέπει να κουβαλούν άγχος ώστε να  μπορούν να ανταπεξέρχονται. Είναι ένα τρόπος για να προοδεύσει ακόμη περισσότερο η  ομάδα στον αγωνιστικό χώρο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ