Δύο άτυπες πρωτιές μετράει μέχρι στιγμής ο Απόλλωνας οι οποίες αφορούν στον σκοράρισμα. Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα της Λεμεσού οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας μέχρι στιγμής την καλύτερη επίθεση με 19 τέρματα. Η δεύτερη αφορά στον πλουραλισμό στο σκοράρισμα, καθότι εννέα (!) διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έως τώρα, έχουν στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Πέρα από τον Αμίν Χαμάς, που είναι αμυντικός, όλοι οι υπόλοιποι σκόρερ είναι παίκτες που τα καθήκοντά τους είναι στη μεσοεπιθετική και επιθετική λειτουργία της Λεμεσιανής ομάδας. Πρώτος σκόρερ είναι ο Γιάννης Πίττας με πέντε τέρματα, ακολουθούν οι Μπασέλ Ζράντι και Μπαγκαλί Νταμπό με τρία, ο Ραντζέλο Γιάνγκα με δύο, ενώ από ένα πέτυχαν οι Χαμάς, Λούκα Στορ, Χρήστος Αλμπάνης, Πέτρος Ψύχας και Ίλιαν Ίλιεφ. Από τα 19 τέρματα του Απόλλωνα, το ένα προήλθε από αυτογκόλ του Λούκας Σόουζα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
Ο φετινός Απόλλωνας, με τις μέχρι σήμερα επιδόσεις του στο σκοράρισμα είναι ολοφάνερο ότι στηρίζεται σε αυτούς τους δύο τομείς στην προσπάθειά του να διακριθεί μέχρι τέλους και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ
Ένθετο SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ