Σε κάθε παιχνίδι η ΠΑΕΕΚ αγωνίζεται ως αουτσάιντερ και είναι δεδομένο πως δεν πρέπει να στέκεται σε ένα κακό παιχνίδι ή μία ήττα, πόσο μάλλον όταν αυτή προήλθε από τον Απόλλωνα, ο οποίος αποτελεί για πολλούς το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Σεργίδης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν αφήσει ήδη πίσω τους τον αγώνα με τον Απόλλωνα και επικεντρώνονται σ’ αυτό με τη Δόξα. Άλλωστε αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία, πρέπει να κερδίζουν τέτοιους αγώνες, που είναι απέναντι σε ομάδες που έχουν και αυτές ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Κύπριος τεχνικός δουλεύει ακατάπαυστα και μαζί με τους συνεργάτες του φτιάχνουν το πλάνο που θα… κτυπήσουν τη Δόξα. Σ’ αυτό θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Βαρέλα και Φραγκέσκου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Αντιθέτως, κανονικά στη διάθεσή του έχει τεθεί ο αρχηγός, Μάριος Δημητρίου. Ο Κύπριος διεθνής αποτελεί σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού του Σεργίδη και γι’ αυτό ετοιμάζεται να του δώσει ξανά θέση στην ενδεκάδα.

Ο Δημητρίου έχασε τον αγώνα με τον Απόλλωνα λόγω ασθένειας, ωστόσο από χθες επέστρεψε στις προπονήσεις, ανέβασε ρυθμούς και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τεθεί βρεθεί ξανά στην ενδεκάδα της ΠΑΕΕΚ.

Δημήτρης Γαβριήλ

Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ
Ένθετο SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ